Tuesday, December 01, 2015

1.December and the countdown starts

Den første desember - og det er tid for julekalender. Jeg må bare innrømme at med eksamen til fredag, så har ikke jeg prioritert å pakke inn gaver til fire pakkekalendere. Det kommer, det kommer. I tillegg har jeg kjøpt Flax-kalender og en sjokoladekalender fra Lindt. Jeg har også store planer om å følge med på Adventsstrikk 2015 arrangert av Vanja Blix. Hun har designet en kofte og legger ut deler av oppskriften hver dag framover. Jeg har egentlig ikke tid til å være med, men jeg skal det for det. Dykket dypt i garnlageret mitt, men fant ut at jeg "manglet" bunnfargen. Endte opp med å bestille noen hesper Wollmeise Twin, gitt. De har ikke kommet enda, og det er kanskje like greit for da kan jeg konsentrere meg om eksamenslesing og ikke strikking.

Jeg har ikke klart å blogge denne genseren før. Det er en Line Langmo-inspirert-genser. Tulla har valgt farger selv, og jeg har valgt å strikke den litt trangere enn den vide Line Langmo-genseren. Garnet er fra Drops, og det gikk veldig mye mindre garn enn jeg trodde. Har nok til en genser eller to til, men det blir etter eksamen, selvfølgelig.It's December the first - and in Norway that means advent calendars. We count down to Christmas Eve. I have my written exam Friday, so I have to admit I didn't wrap small gifts for four advent calendars, which technically means wrapping four times twenty-four gifts. I'm going to do it after Friday. For myself I have a lottery calendar and a chocolat calendar from Lindt. I have big plans following the advent knit arranged by Vanja Blix. She has designed a jacket and she's making it a mystery knit with 24 clues. I really don't have time for it, so that's why I dived into my stash to find yarn for it. I didn't have any yarn for the main color, so I ordered some from Wollmeise. The yarn hasn't arrived yet, but that's probably just as good since I can study instead of knitting.

I haven't blogged this sweater yet. It's inspired by a Line Langmo-sweater, but I made it tighter and my daughter choose the colors. I used less yarn than I thought, so I have enough yarn for another sweater or two.

3 comments:

AnnetteK said...

Den genseren var flott!

Lykke til med eksamen!

Stella said...

Åh, Vanjas kalender ville jeg også være med på, men tiden strekker bare ikke til! Kos deg med kalenderstrikk, da! :)

amylin said...

Takk, AnnetteK og Stella!