Friday, January 01, 2016

Relax, Take It Easy

Dagen for å slappe av og ikke gjøre noe stort, det er i dag. Første nyttårsdag og starten på et nytt år, men også den sløveste dagen i året. Etter en forholdsvis søvnløs natt, er jeg absolutt ikke duganes til stort annet enn sofapynt. Jeg har fått med meg Tour de Ski, nyttårshopprenn og en eller annen dokumentar om rovdyr i Afrika, siden jeg ikke fant fjernkontrollen og ikke orket flytte meg for å finne den. Jeg har nå orket å strikke litt, og har fullført det første prosjektet i 2016. Det er påbegynt i 2015, selvfølgelig, men fører det for 2016. Det er et sjal i Abuelita Lace, men mer info kommer når jeg har fått blokket sjalet. Jeg har fått strikket noen cm på en genser jeg teststrikker, og har kun få cm igjen av bolen. Har ermene igjen, men de pleier å gå fort.

Jeg må også blogge om en helt fantastisk gave jeg fikk før jul. Jeg var med på swap på Ravelry, Savvy Girls Swap. Og for en gave jeg fikk! Det må være den beste gaven jeg har fått i en swap. Det var så utrolig mye. Alt var pent pakket inn i silkepapir i små gaver, og jeg har aldri fått så mye fint i en gave. Tre flotte garnnøster, to sokkegarn og et lace. Virkelig mine farger, og av garn jeg ikke har prøvd før. Jeg gleder meg til å finne oppskrifter jeg kan bruke dette i. Et kit til å lage et sjal, og det gleder jeg meg virkelig til å lage. Så fint og så mykt. Det er i håndfarget, silke, merino og chiffon. I tillegg fikk jeg så mye flott, merkelapper, notatbok, notatblokker som er så søte, markørtusj, klesklype som tydelig er hjemmelaget med magnet til å feste på kjøleskapet, to kort, magnet fra Brasil, highligher tape, terapidusj, matkrydder jeg ikke har prøvd, hjemmelaget julepynt, en utrolig kul magnet som virkelig er meg, maskemarkører, kjekke heklekroker til å nøste opp masker om jeg mister en maske, fotballklistremerker, tre flotte bokmerker, fotballknapper, blomsterknapper, et lite nett fra Brasil, forsterkertråd, krem, Blue Moon perle, en nål som er laget av hjemløse for at de skal kunne lage seg en inntekskilde og superpraktisk plasterlapp til fingertuppen de gangene man stikker hull med strikkepinnen. For en gave! Jeg er helt målløs, og det blir jeg veldig sjelden. Det er kay116 som har sendt denne utrolig flotte gaven til meg.







Today is the day to relax, take it easy. First day of the new year, the start of something new but also the most relaxing or should I say laziest day of the year. After a sleepless night, I can't be used to anything else than decorate the couch. I have watched Tour de Ski, the New Years Day ski jumping competition and some documentary about predators in Africa, since I couldn't find the remote control and I didn't have the energy to move from the couch to find it. I have had the energy to knit a bit, and I finished a shawl. It's my first project in 2016, even if it was started in 2015 I count it as part of the 2016. I used Abuelita Lace for it, but more info when I have blocked it. I also knitted some cm on a sweater I'm test knitting. I am almost done with the yoke and then I only have the sleeves left, but sleeves go pretty fast to knit.

I have to blog about this amazing gift I got before Christmas. I joined a swap at Ravelry, Savvy Girls Swap. And what a gift I got! I don't think I ever seen this fantastic gift. Best gift I ever got in a swap! So much lovely things and they were all wrapped in lovely silk paper. I got three lovely skeins of yarn, two different types of sock yarn and one skein of lace yarn. All three great colors and just me. I can't wait to find some lovely pattern so I can start knitting with this lovely yarn. Just great! I got a kit to make a scarf, with lovely hand dyed silk, merino and chiffon. Just lovely! Great colors and so soft! It didn't stop there, but I also got one cute notebook, two cute blocks of paper, marker, clearly a handmade magnet made out of a clothespin, bag from Brazil, magnet from Brazil, two cards, a lovely Blue Moon Bead, a lovely pin made out of homeless to help them make a living, therapi shower tablets, lotion, high lighter tape, three lovely bookmarks, buttons, pratical needles to pick up stitches if you loose one, stitch markers, a magnet that is really me, stickers, homemade Christmas decorations, thread to make your knitting stronger, a real practical band aid to put on your finger tip if you stick a hole in it, food spices I haven't tried. I love the gift! I love all of it! I am actually speechless! And that doesn't happen very often. Thank you so much for this fantastic gift kay116.


2 comments:

frksnupp said...

Godt nyttår, håper du har sovet bedre i natt! Fin gave også :)

amylin said...

Godt nytt år til deg også, og har sovet som en stein i dag.