Monday, March 13, 2017

Tomorrow

Trenger ikke alltid tid for å få gjort noe, men det hjelper alltid med en deadline. Fikk litt fart på meg i går, og har strikket videre i dag. Nå er snart Sock Madness-sokkene ferdig. Mangler omtrent en halv sokk, men kvelden er fortsatt ung. Har trua på at jeg kan få sokkene ferdig om ikke i kveld, så i hvertfall i løpet av morgendagen. Det betyr at jeg forhåpentligvis er med videre i Sock Madness. Skal ikke være for sikker, for jeg vet det er mange som ikke har fått sokkene sine godkjent. Det er visstnok noe om en rad med rettmaske på hæløkningen. Jeg tror jeg har klart å gjøre det riktig, men er ikke sikker før jeg får det godkjent. Er vel bare å sende inn og krysse fingrene for at de blir godkjent. Må nok ta morgendagen til hjelp også.

(Tittel: Tomorrow - Annie)


I don't always need time to get things done, but it always helps with a deadline. I managed to speed up a bit yesterday, and today I'm still knitting on them. Soon the Sock Madness socks will be done. I miss about halft a sock, but the night is still young. I believe I can finish the socks either tonight or at least some time tomorrow. And hopefully my socks will be approved and I'll move on to the next round. It's supposed to be this thing with the heel increases. I think I've managed to do it right, but I'm not going to be sure until they are approved. I just have to send them in and hope for the best. Tomorrow when I'm done. I hope!

(Title: Tomorrow - Annie)

1 comment:

mimouna said...

De der må vel være tidenes seigeste madness-sokker, ser at mange sliter eller gir opp. Skikkelig surt å fullføre og ikke få dem godkjent, men tipper disse klarer seg fint. Likte garnet! :)