Friday, March 24, 2017

Grow Old With Me

Noen garnnøster blir kanskje gamle med meg. Dette hespet her, kjøpte jeg for ganske så mange år siden. Jeg husker ikke helt når, men det har i alle fall vært med på så mange opptellinger og veiinger i garnlageret at det har gått litt i oppløsning. Det er bra at merkelappen fortsatt henger på. Jeg vet ikke helt om lagring av garn er det samme som lagring av vin, bedre med alder. Ikke alle typer vin skal lagres, og det gjelder kanskje garn også. Jeg må jo innrømme at det hespet ikke ser like fristende ut sånn som det ser ut som nå. Og det er jo veldig fine farger, men jeg er litt usikker på hva jeg skal bruke det til. Det er 100% merino ull, så det egner seg ikke akkurat til sokker. Tror det er for lite til å bli sjal. Noen forslag? Tror jeg har flere sånne nøster uten egentlige planer i lageret, ja. Tror egentlig aldri jeg hadde noen plan for det annet enn at det så fint ut.


(Tittel: Grow Old With Me - Tom Odell)Some skeins might grow old with me. This skein I bought many years ago. I can't remember excactly when, but it has been going through a lot of weighing and counting of my stash. It just doesn't look that nice anymore. It's a good thing the label is still on. I don't know if storing yarn is the same as storing wine, approving with age. Some wine are not supposed to be stored either, and maybe that's the case with yarn as well. I have to admit the skein doesn't look as tempting now as it was when I bought it. The colours are great, but I'm really not sure what to knit. It's 100% merino wool, so it's not going to be socks of course. And I don't think I have enought for a shawl either. Any suggestions? I think I have more of the same kind in my stash, the I-don't-know-what-to-knit-type. I don't think I ever had a plan for it actually.

(Title: Grow Old With Me - Tom Odell)

2 comments:

Anonymous said...

Om det er DK tykkelse brukte jeg nylig samme garnet sammen med Drops merino extra fine til en lue i tofarget patent (beezee, for å være nøyaktig) og jeg ble godt fornøyd med resultatet. Har mye garn igjen, da. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre med det.

Huldr said...

Lue og pulsvanter, kanskje? Garnet er jo nydelig, selv om hespen har gått litt i oppløsning :)