Sunday, January 06, 2013

Baby, One More Time

Advarte at jeg hadde enda mer Marius på pinnene, og her dem, Marius-sokker. Det er en dille, og den har vært en stund. Jeg tror ikke den går over med det samme, men det gjør ingenting. Jeg liker fortsatt Marius. Nå har jeg sokker også. Disse ble akkurat passe til meg, gitt. Jeg har garn nok til et par til, så da får jeg se om jeg orker å gå i gang med et par like sokker til. Jeg har brukt Drops Fabel rød og hvit og Sisu mørk blå. Sokkene er i størrelse 36, siden jeg har små føtter. Strikket på pinne 2,5mm.


I warned you, I had another Marius on the needles, and here they are, socks with Marius. It's an obsession and it has been there a while. I don't think it's going to pass any time soon, but it doesn't matter. I like Marius still. Now I've got socks too. These fits me perfectly. I have enough yarn for another pair, so then I have to think about it, if I want to knit another pair. I've used Drops Fabel red and white and Sisu dark blue. The socks are size 36, since I have small feet. I used needles 2,5 mm. 

7 comments:

Silje sin blogg said...

Kjempe fine sokker!
Jeg digger Marius

siwi said...

Å så masse fint marius du har laga. Er og blir en slager !

Anonymous said...

Hærlig! Tror jeg også må kaste meg over mariussokkene :) Foreløpig har det bare plitt pulsvanter og mobilsokker her i gården :)


Og så fine votter du har designet!

Guro said...

Stilig!

Judith said...

De ble veldig fine:-)

Anette said...

Ja det var litt Marius her ja.... :) Og alt var kjempe flott! Dersom en varierer hva en strikker, så blir en ikke lei Marius :)
Likte også veldig godt Bella vottene nedenfor her ;)
--klem--
PS: stor "Gi bort" i bloggen min - kom å bli med ;)

Snella said...

Nei, vi blir aldri lei av Marius! No skal eg jammen prøve å plukke oppatt ein potensiell UFO - ein mariuskjole eg begynte på til meg sjølv for to år sidan. Eit svangerskap la ein dempar på motivasjonen ...
Men først ein rosa Marius til ei lita niese.

Snella