Saturday, December 12, 2009

Another Pair of Socks

Nok et par med helt simple sokker i glattstrikk. Disser er også en julegave, og jeg nærmer meg, men det gjør jammen julaften også. Jeg strikker nå videre og håper jeg blir ferdig. Sokkene er strikket i Fabel og i str.37-38.
Another pair of simple socks in stockinette stitch. These are also a Christmas present, and I'm getting there, and that's good since Christmas is getting very close. I'm knitting as fast as I can and hope that I will make it. The socks are knitted in Fabel in size 37-38.


Jeg har selvfølgelig fått nok en kalendergave, denne gangen rødt Østlandsgarn.

8 comments:

strikkemamma said...

Tusen takk for flotte gaver i kalenderen fra deg Gleder meg til hver dag Ønsker deg og dine en riktig god helg

Vibekes lille grønne said...

Fine sokker! Jeg lager også julegaver for fullt, men nærmer meg slutten nå! :)

Ninne said...

Sokkene ser kjempegode ut! Jeg har nettopp begynt på min siste julegave, men skjønner det egentilig ikke, for det er ennå 11 dager til jul! Jeg kan da ikke ligge så godt an i løypa! Det er mot normalt!

Ha en fin førjulstid, Amylin!

Fidus said...

Lykke til men julegaveproduksjon! Du kommer nok i mål, skal du se!

lenaF said...

superfina sockar!

Elin said...

Kjempe flotte sokker :D

Hanne said...

Sokker kan aldri bli simple, dine er riktig flotte gla`sokker! Også så eksklusivt med hjemmelagde sokker, det er luksus i heimen vår, for jeg kan ikke strikke sokker.
Ha en riktig fin uke.

jannelea said...

De sokkene ble da fine! Jeg skal sannelig strikke ferdig noen fler av sokkene jeg har på pinnene bla. av Fabel jeg også, det jeg ikke rekker i åretsjulegaveinnspurt skal sannelig pakkes inn til neste jul! (Snakk om å begynne tidlig...)