Monday, November 23, 2009

Impressed and grateful

Utrolig! Jeg har vært med på en Internasjonal swap på Ravelry, og i dag kom pakken. Min ikke så hemmelige venn lengre er fra USA, nærmere bestemt Cazenovia i New York State. Hun er utrolig snill, og jeg ble ordentlig sjokkert og takknemlig for gaven hun sendte meg. Jeg fikk 2 nøster Koigu Painter's Palette i flotte farger, 1 nøste Cascade 220 i mørk lilla og det passer utrolig bra. Jeg har store planer om å strikke meg Vivian i Cascade 220, men har aldri prøvd garnet før, og nå får jeg et nøste til å prøve før jeg bestiller. Ypperlig! Hun har til og med sydd en strikkeveske til meg. Tenk at noen har tatt seg tid til å sy noe til meg. Den skal bli godt brukt!

Amazing! I have joined an International swap at Ravelry, and today my gift arrived. My not so secret pal is from the USA, actually from Cazenovia in New York State. She is unbelievably kind, and I was both so grateful and a bit shocked when I opened the present from her. She bought two skeins of Koigu Painter's Palett in lovely colors, 1 skein of dark purple Cascade 220 and that's just the greatest. I am thinking about buying Cascade 220 for Vivian to myself, but I have never tried Cascade 220 before, and Julie buys a skein for me. That's just so perfect. She has even made a little cute knitting bag for me. Just to think that someone I don't know took the time to make me something, that's awesome. I promise I will use that bag lots and lots.


Det slutter ikke der, for gjett hva som lå oppi strikkeveska? Jo, to flotte nøster med Knit Picks Felici. Akurat i mine farger!

And it doesn't end with that. Just look what was in the bag, 2 skeins of lovely Knit Picks Felici in just the perfect colors.


Nydelig garn må ha nærbilde.
Lovely yarn deserve a close up.


Det var fortsatt ikke alt som var i pakka. Jeg fikk en pose potetgull, jeg om elsker potetgull. Det skal jeg kose meg med i kveld. Fikk også to Hershey sjokolader, og jeg har smakt Hershey kakao, og den var utrolig god. Gleder meg til å smake sjokoladen. Fikk Maple Syrup Candy, og det har jeg aldri smakt før, men jeg gleder meg til å smake det. Julie hadde også vært på Nelson Farm som lager gammeldags godteri og kjøpt en tinneske med karamlliserte nøtter. Hun kjøpte den esken fordi hun regnet med at jeg kunne få bruk for esken etter at nøttene var spist opp. Sjokolademynter, Dove sjokolade, håndkrem og to stenger med karamell, tror jeg. For et fantastisk pakke! Tusen, tusen takk!

It still wasn't everything in the gift. I got a bag of American chips, and I love chips. I am going to snack on it tonight. I also got two Hershey chocalte bars, and I have tasted Hershey's coccoa and that tasted incredibly good, so I am looking forward to the chocolate. I also got Maple Syrup Candy, and I have never tasted that before. Julie had been to a place called Nelson Farm where they sell a lot of goodies, and she bought me sweet nuts in a tin because she thought I could use the tin for knitting markers and stuff when I had eaten the nuts. Of course I can, what a sweet thought. Chocolate coins, a Dove choclate bar, lotion and two candy bars as well was in the packet. What a gift! I'm speachless! Just an overwhelming present. Thank you very much! Love it, love it, love it.

11 comments:

Reidun said...

Så herlig pakke! Jeg har aldri turt å melde meg på internationale swaps fordi jeg er redd pakkene blir stoppet i tollen. Gikk din pakke greit igjennom?

Vibekes lille grønne said...

Utrolig så mye fint du fikk her! Tror sannelig det er mine farger også, bittelitt misunnelig :) Har liksom ikke våget meg på sånne swaps jeg, men ble fristet når jeg ser hvor heldig du har vært! :)

Wenche/chawo said...

Så flott pakke du har fått,her har du mye å glede deg over.Flott garn til å strikke noe lekker av og mye snop til å kose deg med.Ha en flott kveld.

Ugla said...

Det potetgullet så fristende ut :-)

Helen Brekke said...

SÅ heldig du er! Det Knit Picks-garnet var jo fantastisk flott!

Beate said...

For en flott gave du har fått :)

Frk. Chilli said...

Det var jo en helt fantastisk gave!!! Det er jo så morsomt når man får ting man ikke har prøvd før, og genialt var det jo med Cascaden:) Ønsker deg en fin uke videre:)

mimouna said...

Oj så mye flott! Skikkelig kosepakke dette, både lekkert garn og godbiter av det spiselige slaget. Gøy å være med på noe slikt.

Norsk garn og godeteri er sikkert like spennende og eksotisk når det blir sendt ut i verden.

Ragnhild said...

Jøss, for ei pakke du har fått!!! Her var det mye både for øyne, fingre og gane :D. Lenge siden jeg har vært innom, men har tatt en liten runde nå og sett på alt det du holder på med. Det går i julegaver her også ;D I går startet jeg på noe 'smått' i deilig, mykt Baby Silk som jeg kjøpte på Strikk i ørska.

frøken ij said...

For en flott gave! :D Og fargene på det knit pick-garnet var skikkelig fine. Sånne farger jeg liker også. Ser ut som det blir tydelige striper av det... mmh kanskje jeg må se nærmere på det garnet en gang.. ;)

Anonymous said...

veldig interessant, takk