Tuesday, June 02, 2009

Mad? Might be

Jeg lurer litt på om jeg kan skylde på at jeg var utilregnelig i øyeblikket da jeg meldte meg på 52 Pair Plunge III på Ravelry. Det betyr at jeg skal strikke 52 sokker i løpet av et år. Tror jeg ble litt ivrig etter at så mange på Hobbyboden meldte seg, men det kan bli spennende å se om jeg klarer det. Jeg kan med sikkerhet si at det blir en del sokker i julegave til venner og slekt i år. Takk og pris for at påbegynte prosjekter teller med. Jeg har gjort ferdig noen sokker som teller med i de 52 parene. To par med strømper med oppskrift fra Nøstebarn. Strikket i New Zealand ull fra 123.knit, pinne 2,5, str.4-12 mnd og 38 gram til sammen.
I wonder if I can claim to have been ustable at the moment when I signed up for 52 Pair Plunge III? I mean, volunteering to knit 52 pairs of socks in a year? Isn't that plain out madness? Well, it might be and I might be a bit mad. It's a challenge and I'm not sure if I actually can do it, but that's the whole point of a challenge isn't it, that you're not sure if you can do it, but you give your best try? I'm going to give it my best. But I have to say I'm really happy that WIPs count. I have finished some WIPs I had started before June. Two pairs of babysocks size 4-12 months from Nøstebarn. I used New Zealand wool from www.123knit.com, needles 2,5 mm and 38 gram.


Jeg fikk Hemmelig venn-gave på Hobbyboden og har strikket et sokkepar av raggegarnet fra Viking. Mønsteret er Blueberry Waffle, str.23-25, pinne 3,5 og 62 gram.

This pair is knitted with yarn from a secret pal gift at Hobbyboden, Viking sock yarn. I have used Blueberry Waffle pattern, needles 3,5 mm and 62 gram. Size 23-25.

10 comments:

Hannes hage said...

Ai, ai, 52 par sokker? Det er myye det. Supre julegaver, og hjemmelagde sokker kan man ikke få for mange av.

Sommertid said...

ja ja...da får vi se da...når året ebber ut her om du har klart bragden...52 par er mange..men..ikke umulig...har man satt seg et mål så...
Ønsker deg lykke til jeg..håper du finner noen mønstre som er morsomme å strikke..og at iveren holder seg gjennom prosessen her

Hei sveis !

Elisabeth said...

Ja, gal er du nok. Slik har jeg svart alle som tør å melde seg på denne. Jeg dåner ved tanken, 52 par er fryktelig mange... Men jeg heier fra sidelinjen og strikker de sokkeparene som familien trenger ;)

Rita said...

Ja, ja, da vet nå ihvertfall du hva slags håndarbeid du skal ha for hånden til enhver tid.
Det blir vel mange som finner myke gaver etter at denne runden er over. Lykke til med målet - heia heia-

Felisi said...

Du meldte deg på du også ja, har vært innom flere andre blogger også hvor det har begynt å dukke opp sokker. Ett par i uken, det er ganske mye, men du greier det nok! Jeg står på sidelinjen og heier :)

Unknown said...

Hei på deg...
du er vel litt strikke gal som har meldt deg på dette, men kjenner jeg deg rett så fikser du vel dette...
savnet deg i kveld...
Ha en fin helg...

Elin said...

Å, så mange flotte sokker du har i bloggen din! Du klarer sikkert å produsere 52 par det nærmeste året. Jeg må innrømme at jeg også er fristet til å melde meg på, men jeg har ikke bestemt meg enda.
Ha ei fantastisk flott helg!

turvid said...

Lykke til med alle sokkene!

Blomstermamma said...

Kjempefine sokker. Og 52 par? Det er jammen mange par det. Ser ut som om du er godt i gang i alle fall!

Anonymous said...

Hi,

I begin on internet with a directory