Monday, May 04, 2009

The Faboulous yan every one is talking about

Jeg har fått lov til å kjøpe fire hesper Wollmeise av Mariann. Det er så nydelig, det garnet. Jeg skjønner hvorfor så mange snakker om dette garnet. Jeg blåser i om alle har fått opp øynene for Wollmeise og gjort det til et vanlig garn. Garnet har skjønne farger og er utrolig mykt og deilig. Jeg gleder meg til å finne den perfekte oppskriften til dette garnet. Har ikke funnet den enda, og det ta sikkert litt tid før jeg finner noe å strikke, men jeg er sikker på at dette garnet skal bli noe til meg selv.

I am so lucky that I could buy four skeins of Wollmeise of Mariann. The yarn is just so beautiful. I can understand why so many praise this yarn. I don't care if everyone has discovered Wollmeise and made it into a regular yarn. The yarn is so soft and absolutely great. I am looking for the perfect pattern to fit the yarn. I haven't found it yet, and probably I won't find it for a while, but while looking one thing is for sure; this yarn is to me.


Mens vi er inne på garn og nytt garn. Tigerstaden på Hobbyboden hadde et treff med besøk på både Tjorven og Sømsenteret. Joda, jeg møtte opp veldig standhaftig om at jeg ikke trengte mer garn. Jeg var veldig flink på Tjorven og kjøpte kun et nøste på tilbud.

While talking about new yarn, the SnB group in Oslo met on Saturday and we visited two local yarn stores. Oh yeah, I met with the really stong opinion about not buying any yarn. Well, at Tjorven I was a good girl and I only bought one skein and it was on sale.


Det var verre da vi kom til Sømsenteret. Har tenkt å strikke meg Jasmine av Kim Hargreaves, og tenk; i 50% kurven lå Rowan 4 ply cotton i en herlig, sval lilla. Måtte jo bare ha med meg nok nøster til Jasmine. Ok, det trengs kun 6 nøster, men de få nøstene som var igjen i den fargen ble litt ensomme, så jeg tok med dem også. Får nok bruk for dem en vakker dag.

It was a lot of temptation at Sømsenteret. I have decided to knit Jasmine by Kim Hargreaves, and what did I spot? Rowan 4 ply cotton in a lovely shade of purple at 50% off. Of course I had to buy enough skeins for Jasmine. Ok, I admit I only need 6 skeins to knit Jasmine, but the rest of the skeins were so lonely so I just had to buy them as well. I think they can be useful.


Det lå også noen myke Cashsoft-nøster i halv pris-kurven. Måtte ha med meg noen av dem også. Vet ikke helt hva det skal bli av de nøstene enda, men noe blir det sikkert en vakker vårdag til høsten.

I also found some soft Cashsoft skeins in the half price-basket. Just had to take them with me as well. I don't really know what to make of them yet, but one day I will make something with them.

Jul hele året! Neida, men det er greit å starte på julegavene tidlig. Jeg har nå startet på en fiskegenser. Strikker den i Merino extra fine fra Drops. Går ganske fort å strikke, men mønsteret innebærer at jeg må tvinne trådene hele tiden. Det føles i alle fall som om det går myyye tregere da. Skal nå bli ferdig med den i god tid før jul.

Christmas all year long! No, but it is a good thing to start knitting the Christmas presents early. I have started on the fishsweater. I use Merino extra fine from Drops. It's kind of a fast knit, but the pattern require a lot of entwining threads. It feels like the speed drops a lot then. Well, hopefulle finished long before Christmas.

19 comments:

Linn said...

Mye garn! Heldig du. Jeg har såvidt begynt på et par sokker med wollmeise-garn. Liker det kjempegodt!

Bai said...

Slurp... eg sikler over heile tastaturet. Må få tak i mitt garn også, skjønner eg.

Bitt@mi said...

Sukk hjerte... her var det mye lekkert garn. Sitter her med tårer i øynene, jeg:-)
Kos deg med alt garnet, og ha en flott kveld!

Trulte said...

Å så mye nydelig garn du har kjøpt. Nydelige farger på det berømte sokkegarnet....Garnet er jo fint selv om "alle" bruker det.

randi K design said...

Skjønn genser med fisker! Og det Classico garnet er helt herlig å strikke med! Jeg har brut det til abbytøy, utrolig mykt!

Torills blogg said...

wow her var mye lekkert garn...dette wollmeise garnet har jeg bare hørt om og at det er veldig populært :)

Jane Birke Nielsen said...

Uhm så meget skønt garn! Wollmeise-garn er så flot. Jeg har desværre ikke prøvet det endnu.
Fiskegenseren er utrolig flot.

Sommertid said...

Her var det mye fint garn ja..så deilig det kommer til å begynne på Jasmine..fin farge du har valgt.
Ha en forts fin uke :)

Rekkehuset said...

Mmm, så mye fint garn du har kjøpt deg! Kos deg med det:-) Og den fiskegenseren ser skikkelig fin, har lurt litt på å lage den selv. Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg, hjertelig hilsen Hanne.

mimouna said...

Her var det mye fint! Kjekt med litt eksklusivt garn, spesielt til halv pris. Kos deg! :o)

Hannes hage said...

Ai, ai, så mye lekkert garn, falt helt for det duse , flotte lyse lilla garnet.

turvid said...

Her var det mye nydelig garn *drømme*

Anlen said...

Eg har ikkje prøvd noko av dette garnet du har her, eg... Jaja, eg får vel sjansen ein gong!

Det ser lekkert ut!!

manne said...

Der var det masse flott garn, ja. Hvor bodde du sa du?

Ugla said...

Jeg har ei hespe med wollmeise, har ikke råd til å bruke den. Men tar den fram en gang iblant og koser meg den :-)

Kath said...

ohhh masse søte garnbebiser!!!!Flink du som alt har startet med julegaver!God helg:)

Miriam said...

så mye flott garn*sikler etter alt sammen*

Desirée said...

Så heldig du var som fikk tak i så mye Wollmeise! Det er et skikkelig herlig garn, så mykt og godt og herlige farver! Har klart å bruke et av mine, men enda ligger det noen der som venter på å bli brukt :)

GOd helg!

Hilde C. said...

Så mye herlig garn du har fått til garnlageret ditt - det ser veldig inspirerende ut :-)