Sunday, May 31, 2009

Cute dress

En kollega ble onkel for ikke så lenge siden, og jeg fikk lyst til å strikke denne søte kjolen her, Little Sisters Dress. Det var en enkel kjole å strikke, så det gikk på en kveld. Jeg har brukt Mandarin Petit, og tror kanskje jeg skal prøve å utvide den til rundt 6-8 år også.

A colleauge recently became an uncle, and I just felt like like knitting this adorable dress., Little Sisters Dress. It was a real easy dress to knit, and I finished it during one evening.I used Mandarin Petit, and I think I might try to increase it to fit a 6-8 year old as well.


Jeg har også fått festet trådene på et av de fire votteparene jeg har liggende. Alle er ferdigstrikket, men mangler altså trådfesting. Her er første paret helt ferdig. Strikket i restegarn og begge vottene på en gang etter magic loop metoden. Mønsteret var litt ta og føl hva jeg har nok garn til og er veldig basis.

I have finally weaved in threads in of the four pairs of mitten I have knitted. Every pair are finished except the weaving in of threads. Here is the first pair completed. It's knitted in leftover yarn and both mittens at the same time with the magic loop method. The pattern is very basic and I just knitted the size after how much yarn I had.

13 comments:

Hanne said...

Jeg kjenner ingen bittesmåjenter, men er helt dårlig etter å strikke denne. Den er så FIN. Veldig lekker i denne fargen.
Og fine, gode votter - jentene mine er på speiderleir i helga og har hatt både votter, luer og skjerf i sving. Pluss regntøy og sydvest og ullundertøy og tjukkgensere og alt mulig annet varmt og vanntett... Håper det blir lenge til dine votter skal i bruk!
Fortsatt god pinse!
Pludrehanneklem

Frk. Chilli said...

Den er knallfin den kjolen, har den på to-do listen min, men har liksom så mye der;-) Fortsatt god pinse:-)

Monstermønster said...

En kveld? Du verden, du er kjapp med pinnene! Den er utrolig søt, og den er knallfin på, hilsen niesen min :)

jannicke said...

Heisan.Så kjempe søt kjole da,å på en kveld!!!!må bøye meg i støvet der.(elendig på strikking)
Takk for fin kommentar i bloggen min å.Online heftene mine har jeg kjøpt på Jens hoff på city Cyd.(Tiller) Inne på Ravelry er det også mange fine bilder av Online plagg.
WWW.online-garne.de
Fortsatt fin Pinse.:-D

strikkemamma said...

Så nydelig den kjolen var,
får håpe det kommer noen jentebabyer som jeg kan strikke den til snart

Ugla said...

De vottene ble ordentlig kule.
Ha ei fortsatt fin pinse :-)

Vims said...

Denne har jeg også strikket, men din ser mye finere ut. Ble ikke helt fornøyd med min. Kanskje jeg må prøve igjen for den er veldig fin. Men nå blir det vel sokker sokker og atter sokker.... Ha en fortsatt fin dag.

Solveig said...

Nydelig liten kjole. Så koselig at du fant en anledning til å strikke den.

Inger said...

Den kjolen er bare så søt!

-Anette- said...

Så nydeleg kjolen var =)

Anonymous said...

Elsker denne kjolen, har laget 3 stk av den selv. Morsomme votter også :)

Hilsen Lise

Frida said...

Hvor er den bare sød og i rigtig sommerfarve. Du er sgu hurtig på pinderne...på en kveld...waw, det må være rekord på denne søde ting. Jeg skal selv strikke den snart...glæder mig, hvis den er så nem som du siger :)

Anonymous said...

nkgyftmuvtqwccalm; Nail Fungus Treatment, AnlfDNL!