Monday, May 11, 2009

The May Hat

Da har jeg fått tid til å gjøre ferdig mai-lua. Mønsteret er Hermine-lua. Det var et lett mønster å strikke. Det som var vanskelig var å finne et garn som passet strikkefastheten. Endte opp med å strikke i Juvel, som en slags prøve. Kommer nok til å strikke flere slike luer. Denne lua passer til tulla, men er litt liten til en voksen.

I finished the May hat. The pattern is Hermione' hat. It was an easy pattern to knit. The hard part was to find a yarn to fit the gauge. I ended up with Juvel, a superwash wool yarn. It's kind of a test this hat. I know I'm going to knit more of this hat. The one I knitted fits to my daughter at age 6, but it's too small for a grown up.

8 comments:

Renate said...

Takk for besøket ;) Du må la deg friste av kjeksen!! Den er GOOOOOD!!!! mmmh.. *strekke seg etter enda ett flak*

Ruth@ said...

halloen...
Herlig lua de ble,,, har ikke hatt tid til denne enda.Ha en fin uke...

Wenche said...

Så flott luen ,din ble.

Tino said...

Så fin luen din ble. Fin farge og mønster :)

Habitata said...

Lua di hadde en nydelig blåfarge, Amylin. Jeg kjenner litt på det at jeg burde strikket mai-lua nå, det er bare det at luestrikking i mai kjennes litt feil ut. har jo akkurat pakket ned en del av ungenes luer for sommeren... Må se på din og hente inspirasjon! Takk for kommentar på kaka mi, forresten!

Inghild said...

Flott lue!

Toril said...

Så fin den var!
Flott farge :-)

Takk for besøket i bloggen min, det er så koselig med kommentarer:)

cille said...

Herlig lue du har laget da og så masse deilig garn du har på lager....skulle gjerne hatt noen av de deilige nøstene der ja...