Monday, June 08, 2009

Socks, socks, socks ...

Enda flere sokker. Må jo strikke sokker mens motivasjonen er der. Nå har jeg klart å gjøre ferdig det som skulle bli Brainless, men som i stedet endte opp som sokker med flette i sidene. Har brukt Austerman, og sokkene veier 63 gram.


More socks. I have to knit socks while my motivation for knitting them is still there. I've managed to finish what should have been Brainless but ended up as socks with cable in the the sides instead. I have used Austerman yarn and they weigh 63 grams.


Pomatomus er også ferdige. De ble veldig myke og deilige. Jeg har brukt Happy Feet fra Plymouth yarn, som jeg fikk i Teacher swap på Ravelry for en stund siden. Må se om jeg klarer å få tak i mer av det garnet, for det var utrolig deilig å strikke med og sokkene ble utrolig myke og gode. Brukte 85 gram.

My Pomatomus socks are finished as well. They turned out really soft. I've used Happy Feet from Plymouth yarn, which I got in a Teacher swap at Ravelry a while ago. I have to try to buy more yarn from Plymouth yarn. It was a pleasure knitting with that soft yarn. I used 85 grams.


Har man dilla, så har man dilla. Nok et par fra Nøstebarn. Denne gangen i rosa. Nok en gang brukte jeg 18 gram til strømpene.

Well, if you enjoy knitting something, you just have to do it again. Another pair from Nøstebarn. This time in pink, and I used 18 grams for this pair as well.


Jeg har også strikket et par i Fabel. Helt enkle, 2r, 2vr. Tipper størrelsen er 25-26. Garnet er Fabel, og jeg har brukt 25 gram.

I've also knitted a pair in Fabel. They are simple socks with 2k, 2p. I guess the size is about 25-26, and I used 25 grams.

16 comments:

Ugla said...

Lekre sokker. Jeg sitter med pinnene, garnet og boka ved siden av meg i sofaen, men har ikke funnet motivasjon til å starte ennå :-)

Bai said...

Så gode fargar på det Austermann-garnet.

Felisi said...

Fine sokker! Jeg skal også strikke Pomatomus, men har ikke noe garn i lageret som kan egne seg...

Annkira said...

Kule sokker du har laget :D

hobbyvenn said...

Du verden for en fart du har på pinnene da. Du kunne jo strikket 52 x 5 par sokker du... Flotte sokker forresten. Likte de røde veldig godt.

sol said...

Her var det mange flotte sokker! Det er litt av et prosjekt du har gitt deg i kast ned, gleder meg ti å se resten av sokkene. :)

ASK said...

Så fine og varierte sokker du har strikket! Imponerende hastighet på pinnene dine :-)

Heklejenta/Tireb said...

Her var det flere flotte sokkepar :)

Fidus said...

Det var det voldsomt med sokker, da! Men det er jo lurt å strikke slike småprosjekt på denne tiden av året- jeg har Sylvi som ligger og gnager litt, sokker er litt greier... Og skjørtet, det håper jeg at min lille frøken tar i bruk! Ha en flott dag!

Linda said...

oioioi du har hatt fart på pinnene!
kjempeflotte sokker!
Jeg må si jeg likte spesiellt de i Austermann garn.. flott mønster på sidene!!

Anita K said...

Jøss, her er det fart på pinnene. Du kommer vel til å fullføre 52 par før du vet ordet av det :)

Anlen said...

Sokkegal? Det er ei imponerende mengde sokkar her! Og så lekre som dei er, da!!

Hanne said...

Du er en skikkelig sokkemester! Jeg likte alle sokkeparene kjempegodt!

Brit said...

Her kommer det sokker på løpende bånd. Skjønner du er med 52 sokker på et år. Har lyst, men prøver å snakke fornuftig med meg selv og si at det ikke er lurt...
Strikketreff ei hel helg er bare utrolig gøy, anbefales på det varmeste!!!!

Janes hobbykrok said...

Så flotte sokker det ble. Mye spennende på siden også. Håper eksamen gikk greit.

stine said...

masse fine sokker!!!så flink du er! jeg gir opp når jeg kommer til hælen jeg...:)
god kveld