Monday, June 22, 2009

Lucky me

Nita har vært en tur i Tyskland, og selvfølgelig måtte hun innom et par garnbutikker. Heldigvis for meg, så tenkte hun på meg. Syv flotte nøster med sokkegarn hadde hun med hjem til meg. Det passer jo helt ypperlig, siden jeg skal strikke 52 par innen juni neste år.
Nita was in Germany recently. Luckily for me she had me in mind when she entered the yarn store. Look what she bought me! Seven great skeins of sock yarn. That's so great since I'm suppposed to knit 52 pairs before June next year.


Jeg har strikket nok et sokkepar. Denne gangen i Fabel og helt enkle sokker i str.42. Jeg kan visst ikke telle, eller så drømmer jeg om sokker jeg strikker. I forrige post skrev jeg at jeg hadde strikket sokkepar nummer 8, men det er kun nummer 7. Herresokkene mine i Fabel er nummer 8.
I have knitted another pair of socks. This time in Fabel, plain men socks in stockinette stitch. I really can't count, because last post I said that was my eight pair, but they were my seventh pair. This is my eight pair. It's size 42 European size.

9 comments:

Sissels said...

Nå begynner jeg å bli misunnelig på alle dem som får nytt sokkegarn i hus - hvorfor det tro, jeg har ingen planer om å strikke 52 sokker.
Du var iallefall heldig som hadde ei som tenkte på deg.

Sommertid said...

altid hyggelig å få garn da...selvom jeg personlig ikke er ute etter sokkegarn...her går det i bomull og ull om hverandre..tunikaer og dukkeklær...
Ha en fin st hans :)

Glastrikk said...

Nydelig garn i alle varianter :) 52 sokkepar er galskap (Imponert!!).

sissel said...

Takk for kommentar :) Jeg er også glad i å strikke sokker, men 52 par på et år, nei der går grensa for min tolmodighet, hehe. Flott sokkegarn du har fått:)

Frk. Chilli said...

Å så deilig sokkegarn:-) Jeg må ærlig innrømme at jeg er litt bitt av denne sokkebasillen selv om jeg i utgangspunktet ikke liker å strikke sokker en gang:-)

ElisabethA said...

Flott garn du har fått. Kjempekjekt med sånne overraskelser. Ser du er en racer til å strikke sokker for tiden. Ha en fortsatt fin uke.

sol said...

Garngaver er gode gaver :D

Vibbedille:) said...

JAMMY heeerlig garn!!! Og skikkelig flotte sokker!! Eg digger sånn garn eg vettu, og nå har eg snart BARE 44 par igjen å strikke hehe

koos deg

klem Vibbedille :)

Brit said...

Hærlig med nye typer garn, og sokkegarn er jo midt i blinken nå i disse 52ppiii tider:)
Kommet helt til par 8 vil jeg si er imponerende!!