Monday, November 02, 2009

Candy for mum

Da snakker jeg ikke om vanlig godteri, eller noe av det også, for det kommer jo gummibjørner ved siden av, men jeg snakker om Wollmeise. Jeg klarte å bestille 6 hesper med Aquarius twin og 1 hespe med Mistelzweig. Veldig fornøyd. Aquariusen blir forhåpentligvis til Elisabeth 1 med tiden og Mistelzweigen blir til Meisi til meg.

I'm not talking about the regular sweets and candy, or actually some of it, because there are always some gummy bears with the yarn, and I'm talking about Wollmeise. I managed to grab 6 skeins of Aquarius twin and 1 skein of Mistelzweig. I'm very pleased. The Aquarius are hopefully turning into Elisabeth 1 sweater and the Mistelzweig into Meisi for me.

Jeg har også oppdaget knappeverdenen på Etsy. Kjøpte noen få knapper for å sjekke størrelsen først. Jeg er kjempefornøyd og ungene slåss litt om hvem som skal få hvilke knapper. Må nok bestille flere. Butteredparsnips.etsy.com kan vente seg flere bestillinger herfra.

I have discovered the button world at Etsy. I bought a few buttons to check the size, and I'm so happy. The kids are already fighting about who gets which buttons. I have to order more. Butteredparsnips.etsy.com can prepare for more orders from me.

My ripple in daylight, not that it i much daylight these times.

14 comments:

Vibbedille said...

Det kaller eg SNOOOP ja, og verdens søteste og ikkje minst KULESTE knapper!! Tror jammen eg må kikke innom der ja!

Fantastisk flott teppe har du og! Det har stått på mi liste noen år og, men eg har en delandre tepper som BØR prioriteres først, sukk, for en hard verden hehe

Kos deg og ha ei herlig høst uke!
Her er det STIIIV kuling og regn.....må vel snart bli litt julevær? hehe

klem Vibbedille ;))

Jane said...

Wauv nogen flotte knapper, især dem med aber og bananen på :-)

Turid said...

Nydelig garn! Og flott teppe:)

sissel said...

takk for kommentar i bloggen min.
Så morsomme knapper du har kjøpt, best å holde seg unna den siden kanskje..
Herlig stort og flott teppe:)
Ha ei herlig uke:)

Vims said...

Såå fint teppe! Har kjempe lyst å lage ett slikt, men vet ikke om jeg fikser det..en dag kanskje!
Stilige knapper ja, å garnet da.. det er ikke dekkende ord!

Tonemor said...

Takk for hilsen på siden min! Teppet dit er kjempeflott! Litt av en jobb du har gjort der ja. Ikke lett å forklare dumplings her, for det blir litt langt innlegg. :)

sol said...

Fargen på Aquarius er nydelig!

Hanne said...

Å så mye snadder du har fått tak i!
Teppet ditt er rålekkert, jeg er så imponert!

Anita K said...

hmmm...hva er Elisabeth og Meisi??? Jeg bare lurer på hva du skal bruke godteriet ditt til...
Du imponerer som vanlig. Jeg har også en gang prøvd meg på ett sånt bølgeteppe, endte som dukketeppe :) Sånn shoppemessig ligger jeg nok litt bak i leksa, har ikke en gang paypal konto *rødme* men jeg skal absolutt ikke følge knappelinken din :) absolutt ikke... klemmer i fleng

Rekkehuset said...

Veeldig imponert over at du har klart å gjøre ferdig det digre bølgeteppet!! Jeg begynte på et i vår en gang tror jeg, og det er visst på vei til å ende som pute istedet...
Heldige du som fikk deg så mye fint garn:-) Jeg har et par hesper som jeg gleder meg voldsomt til å prøve! Ha en fortsatt fin uke, hjertelig hilsen Hanne.

hobbyvenn said...

Så flink du har vært å få ferdig teppet. Dette var litt av et mesterverk. Det blir nok et flott smykke til sofanen. God helg.

mimouna said...

Sånt godteri liker jeg også, mye bedre enn sjokolade. Kos deg! :o)

HobbyMegHer said...

Så herlige knappene var!!
Flott teppe og skjønt garn! =)

Lisbeth Bula said...

Nydelig teppe, Amylin!