Saturday, November 21, 2009

Do I dazzle you?

Jada, jeg har blitt bitt av Twilight-basillen. Det tok sin tid, men man blir ikke bitt noe mindre av den grunn. Jeg er i full gang med julegaver, men denne gaven skal jeg strikke noen utgaver til av, blant annet et til meg selv. Dette skjerfet er strikket i garn jeg kjøpte av Erica for en god stund siden, har ingen anelse om hvilken type garn, men tynt, mykt og godt er det. Ble veldig fornøyd med skjerfet, og idéen bak skjerfet er det BenteB som har hatt.
Oh yes, I've been hit by Twilight. It took a while before I discovered Twilight, but I'm no less of a fan. I'm knitting on Christmas presents these days, but this gift is something I plan on knitting a couple of more of, one to myself included. This scarf is knitted in yarn I bought of Erica a while ago, I have no clue of what kind of yarn, but it is thin, lace and soft. I was so pleased with how the scarf turned out in the end, and the idea is stolen from BenteB.


I dag fikk jeg pakken jeg har bestilt på cdon.com, nemlig hele Twilight-serien innbundet på engelsk. Jeg har lest alle bøkene, men jeg kommer helt sikkert til å lese alle bøkene på nytt.

Today I received the books I had ordered from cdon.com, the Twilight saga hard back copies of all the books in English. I have read all the books, but I'm sure I'm goint to read them all again.


Nok et sokkepar til herrer i Fabel, strikket på pinne 2,5 mm og i str.42. Mitt par nummer 23.
Another pair of socks for men knitted in Fabel on needles 2,5 mm, size 42. My pair number 23.

11 comments:

AnitaK said...

men du må være veeeldig forsiktig så du ikke knekker opp permene på bøkene, ikke sant? Fint skjerf da, jeg er ikke bitt av vampyrdillen jeg, og godt er vel det, har vel nok distraksjoner som det er. Ha en flott lørdagskveld! Klemmer i fleng

amylin said...

Ikke mobb, men nei, de bøkene skal ikke åpnes mer enn 45 grader. Egentlig ikke mer enn 35 grader. Hihihi ...

sol said...

Stilig skjerf, må innrømme at jeg ikke har fått med meg noe som helst av Twilight-serien, annet enn det jeg har sett av avisoverskrifter.

Ha en fin søndag :)

Rapunsel said...

Lekkert skjerf og artig motiv. Aner heller ikke noe om denne serien. Bare fått med meg at vottene til Bella er et must!!

MarieE said...

Mycket fint här! Kul att du kan njuta av ditt Wollmeise-garn nu :)

Hannes hage said...

Utrolig stilig skjerf!

Gro @:) said...

Kjempestilig skjerf :-)
Jeg er nok ikke bitt av Twilight basillen, men jeg har to døtre som er det, og jeg tror jeg får sette i gang å lese snart :-)

Mariann said...

Jeg syne sjalet er flott

Elisabeth said...

Ingen tvil om at dette er laget av en Twilightelsker! Fint skjerf.

Daria said...

kjempefin skjerf:)

sissel said...

Ja her går det unna ser jeg. Flott sjerf :)
ha ei fin uke