Thursday, June 26, 2008

Secret Pal 12 gift

Da jeg kom hjem i dag lå det en pakke og ventet på meg. For en herlig pakke det var! Jeg klarte selvfølgelig ikke vente med å åpne den, så jeg har ingen bilder av de fine pakkene før jeg åpnet dem. Min hemmelige venn har kjøpt Knit picks-pinner til meg! Hun har kjøpt rosa håndfarget garn! Også fikk jeg oppskrifter, noe til ungene og godteri. Tusen, tusen takk! Du har klart å sette sammen en fantastisk flott pakke!
When I came home today, there was a packet waiting for me in my mailbox. What a great package! I couldn't wait before I ripped the paper off, so I didn't get any pictures of the package in the nice red wrapping-paper. My Secret Pal has bought med Knit picks-needles! She bought med hand-dyed, pink yarn! I love pink! And I got pattern, mags, something for the kids and candy! It's the greates ever! Thank you very much! You managed to put together the perfect package for me! Love it!

Da har jeg festet trådene på Reasonably Hip av mightygoodyarn. Du kan laste ned mønsteret gratis inne på Ravelry, men jeg klarer ikke å linke dit. Det var en kjapp og grei lue å strikke. Det eneste klønete var å få tak i en brem. Endte opp med å kjøpe en billig caps og klippe den i stykker. Jeg har strikket i Lerke.
I have finally weaved in all threads on my Reasonably Hip by mightygoodyarn. You can download the pattern for free at Ravelry, but I can't figure out a way to link to that page. It was an easy and fast knit. The only hard thing about it, was to get a hold of something hard plastic thingy for the brim. I ended up bying a cheap cap and cut it open to get the brim. It worked well. I knitted in Lerke.

Jeg strikker fortsatt luer til Irenesol sitt prosjekt. Har vært og surfet litt på Ravelry og fant oppskrift på en lue jeg kunne tenke meg å strikke, men ikke er sikker på om er helt min stil. Noen sin stil er det sikkert, så da strikker jeg den til noen. Jeg bruker alpakka og mønsteret heter Inga hat.
I'm still knitting hats for Irenesol's project. I browsed what feels like all hat-patterns at Ravelry and found a pattern I wanted to knit, but wasn't sure if it was my style. Well, somebody's style is it, so then I knit it for somebody. I knit in alpacca and the pattern is Inga hat.

10 comments:

cormz said...

For en fantastisk gave. Knit-pics pinner står høyt på ønskelista her også!

toja said...

For en flott gave! Det garnet var bare nydelig!
Flott lue du har strikket! Ønsker deg en god helg!

Hønehuset said...

Fin gave. Hva er det egentlig med disse strikkepinnene som er så bra?

Henrikke said...

Heisann.
Kommer inn for å si at jeg har tagget deg.
Ta en titt i hjemmesiden min
Go helg og god sommer

marie said...

Wow! For en flott gave du har fått!

Ha ei flott helg!

Inger said...

Spennende med slike overraskninger. Hva har du tenkt til å finne på med det rosa garnet?

sipusa said...

ooo.....herlig pakke! Og ja, knit picks harmony er bare herlige:-D
og det garnet....nydelig, nyt det!

Anonymous said...

Så heldig du har vært med Secret Pal'en din. Det var et nydelig garn og flotte pinner. Lykke til med strikkingen din.

Rødhetta said...

Må vere herlig å finne en slik pakke i posten ja!

Lille said...

For en flott pakke. Hvilket merke er det garnet, å husker du fargenr, hvis du har kastet bander. Fikk helt dilla her..lyst på akkurat det rosa garnet der..