Friday, March 23, 2007

Mum got a new headband

Som jeg har fortalt, fikk jeg et nøste med tykt ullgarn fra Løve fra min hemmelige venn på Hobbyforum. Det var så fristende å prøve, så jeg har strikket et pannebånd til meg. Elsker det. Siden garnet var så tykt, tok det kun et par timer før pannebåndet var ferdig. Veldig glad i tng som er ferdige på en dag.As I told, my secret friend from Hobbyforum gave me a thick wool yarn from Løve. It was so tempting, so I've knitted myself a headband. Love it. Since the yarn was thick, it was just a couple of hours work. Like things like that, finished in a day.


Jeg har også strikket litt mer på min Eris. Snart ferdig med et erme. Håper å strikke mer på det i løpet av helgen.

I have also knittet a bit more on my Eris. Soon finished with one sleeve. Hope to knit more during the weekend.

Ny utfordring på Exhibitonist. Nå skal vi vise der vi strikker. Jeg har knipset et bilde av mitt sofahjørne. Sitter her og strikker hver eneste kveld. Ryddet ikke vekk Erisen min, jeg, så ser dere mitt WIP. Har også en kasse ved siden av sofa'n.
New challenge in Exhibitionist, show where you knit. I've taken av picture of my sofacorner. I sit there and knit every evening. Didn't tidy, so you can see my Eris. I also have a box next to the coach with a "few" WIP's.

8 comments:

Anonymous said...

Stakk innom deg på en liten bloggrunde på fredagskvelden.
(Liker jeg Skavlan? næhhh.... *fnis*)
Nydelig pannebånd du har strikket deg. Og så fin FARGE da!
Ha en toppers hobbyhelg!

Anonymous said...

Synes du bruker nydelige farger i alle dine arbeider. Pannebåndet ser utrolig deilig ut.

Anonymous said...

Jeg elsker fargen på Erisen din, lekker.
Syns også VM prosjektet ditt(jakken) var lekker, den ligner på den jakken jeg fant i siste Allers, den skal jeg strikke.

Marianne said...

Erisen blir nydelig - elsker den fargen :)

Anonymous said...

Artig å se at de fleste av oss legger beslag på hjørnet i sofan når vi strikker hjemme. Min kjære klager alltid over garn og pinner, og spør om jeg ikke kan rydde det bort. Da svarer jeg at det er ryddet, og at tingene ligger på plassen sin ;)

Anonymous said...

Erisen blir kjempefin. :)

Anonymous said...

nydelig Eris du strikker likte godt mønsteret og fargen.Flotte pulsvanter du har laget til din mor.Ønsker deg en god påske.

Anonymous said...

Innom og hilser på