Sunday, March 18, 2007

Exhibitionist challenge 2

Jeg har meldt meg på en utfordring hos Maya. http://www.maya-b.com


I've signed up a challenge at Maya's.


Siden jeg kom litt seint i gang, så må jeg ta med utfordring 1 også. Det var å vise fram det som var mest dyrbart i forhold til strikking/hekling. Kom egentlig ikke på noe, men denne kurven jeg har strikkepinnene mine har jeg hatt i en evighet, så den er jeg jo ganske glad i.
Since I signed up a little late, I thought I had to do challenge 1 as well. The first challenge was to show the knitty-thing you love the most. Couldn't really think of anything, but this basket I use for my needles is something I have had forever, so I guess I kind of love my basket.


Utfordring nr.2 var å vise fram den strikkeboka man er mest glad i. Jeg har så få strikkebøker, at jeg må nesten bare vise fram siden jeg elsker mest. http://www.knitty.com


Second challenge is to show the knittingbook you love. I really don't have that many books, so I have to link to the website I love the most. http://www.knitty.com


Jeg har strikket litt siden sist også. Tulla har fått sokker strikket i Silja-garn. De ble litt store, men det var med vilje. Har strikket de for at de skal passe neste sesong.

I have knitted a little bit since the last time I was here. Theese are socks for my daughter, knittet in wool with a little bit of polyamid. They are too big for her now, but they were knitted for next season so that's good.


Tulla har også fått pannebånd strikket i babyull. Har ikke fått blokket det enda. Det blir nok bra å bruke nå framover, når tulla blir varm i hodet og har lyst til å ta av seg lue, men det fortsatt er litt kald vind.I have also knitted a headband to my daughter in babywool. Haven't blocked it yet, though. In this time of year a headband is nice. When the weather feels warm and my daughter really want to take of her hat, but it still is that chilly wind outside, a headband is perfect.


Erisen min vokser. Nå har jeg kommet så langt at jeg skal starte på den siste delen nederst på bolen. Er foreløpig veldig fornøyd med den, men ikke fullt så fornøyd med at vinteren snart er over, og det ser ikke ut til at jeg får brukt den i denne sesongen. Kanskje jeg må strikke en til i bomull?

My eris is growing. I have knitted so far that I'm about to start the hem. So far so good, but I'm not too happy about winter being over. It looks like I won't be able to use my eris before next season. Maybe I just have to knit one in cotton?

5 comments:

Brit-Elin said...

så mye fint du har laget her inne! erisen ser kjempefin ut :-D

Anonymous said...

Heisann, og takk for "praten" hmm den erisen blir flott da,mesunder dere som hartålmodighet til og klare slike store prosjekter på tynne pinner... jeg får jo angst bare med tanken på pinner under 3.5 jeg da hi hi...
sokker strikker hun også hmmm... så venterjeg på en mulig Henrietta i fremtiden nå da * hinte-hinte*
klemz til deg og dine

Anonymous said...

Det var en fin strikke kurv. Så artig at du tar deg bryet med å "ta igjen" de andre. Ha en fortreffelig uke.

Anonymous said...

For noen fine sokker. Fargen var kjempelekker...

Ha en fortsatt fin dag :)

Anonymous said...

Takk for tiden på sida di igjen. Flotte lommetlffler du har strikket. Likte den utfordringen du har meldt deg på ja. Flott strikkekurv. Greit å ha slik at du vet hvor du har alle pinnene din henne ja :)