Saturday, June 04, 2016

Neverending Story

Det var i alle fall sånn det føltes ut som. Sokkene er strikket i garn fra TGR på pinne 2,5 mm, og størrelsen er 49. Uendelig med glattstrikk, men de ble ferdige. Jeg brukte nøyaktig et nøste på hver sokk, og hadde vel omtrent igjen 2-5 m av hver nøste.

Den siste uka har sola vært her og sommer'n har virkelig kommet. Jeg håper det er en neverending story også, for en reprise av fjorårets grønne vinter trenger jeg virkelig ikke. Det er deilig å være ferdig med eksamen, sitte ute på verandaen og nyte sola. Jeg er værsyk, og jeg merker at jeg blir i så mye bedre humør når det sola skinner og det er varmt ute. Jeg har ikke fått lest like mye som jeg hadde planer om, men det har jeg jo tid til. Sommer'n er lang og har bare akkurat startet. I forhold til lesemålet mitt for året, 104 bøker på 52 uker, så ligger jeg 12 bøker etter. Tror ikke jeg vil ha noe problemer med å ta det igjen, siden jeg alltid leser mer om sommeren. Når det gjelder prosjekter for året, så har jeg ferdigstilt 43 prosjekter så langt. Det betyr at jeg ligger et prosjekt etter skjemaet til 104 prosjekter på 52 uker. Egentlig ligger jeg vel ikke etter, siden jeg har planer om å ferdigstille Tour de Sock-sokkene i løpet av kvelden. Jeg har også kun tomlene igjen på to par votter, og jeg vet at jeg bruker omtrent en kveld på å ferdigstille de to prosjektene. Erfaringsmessig strikker jeg mindre på sommeren, men tror nok jeg skal klare å holde meg til omtrent to prosjekter i uka i sommer også. Angående målet om å minske garnlageret med 10 kg, ja, det målet må jeg nok jobbe litt mer med. Jeg har meldt meg å Stashdash 16 i gruppa til The Knit Girlls på Ravelry, så jeg håper jeg klarer å slanke lageret litt i sommer. Målet for Stashdash 16 er 15 km.

(Tittel: Neverending Story av Limahl)


It felt like a neverending story at least. The socks are knitted using yarn from TGR on needles 2,5 mm in size 49. Neverending stockinette stitch, but now they are done. I used excactly a skein of yarn for each sock, and I had about 2-5 m of each skein.

The last week we've had lovely sun, summer is really here. I hope that is a neverending story as well, since I don't really need a rerun from last year's green winter. It's so nice to be done with the exam, sitting outside on the veranda and enjoying the sun. The nice summer weather just makes my mood so much better. I haven't had time to read as much as I planned in the nice sun, but the summer has just started. I've got a lot of books on my reading list for the summer. I am a bit behind with my reading goals this year, 104 books in 52 weeks. So far I've read 32 books and I am 12 books behind schedule. I don't worry too much, since I know I read more during summer. Knitting wise I have finished 43 projects so far this year. I am 1 project behind the goal of 104 projects in 52 weeks, but not really. I have big plans on finishing the Tour de Sock pair tonight. I also have two pairs of mittens only missing the thumbs, and I know I can finish them up in an evening. I know from experience I knit less during summer, but I think I'll manage two projects a week. About the goal about decreasing my stash with 10 kg, yes, well, that's something I need to work on. I have signed up for Stashdash 16 in The Knit Girlls group at Ravelry. I hope that will help me decrease my stash. My goal for Stashdash 16 is 15K.

(Title: Neverending Story by Limahl.)

3 comments:

mimouna said...

Oj, størrelse 49! Det er et skikkelig evighetsprosjekt! Håper det blir en veldig fornøyd mottaker da, som setter pris på arbeidet.

Alt går tregere i varmen, men sommeren er fortsatt lang. Så det er like greit å ta det rolig og nyte ferien.

AnnetteK said...

Såpass ja :o
Størrelse 49 sjø!!
Imponert! Det er ett prosjekt jeg hadde slitt med å få ferdig altså....
Godt jobba!

amylin said...

Gikk en god del saktere enn et vanlig sokkepar, ja.