Sunday, January 22, 2012

Deadline Hat

Jeg er jo en deadline-junkie, og i grunnen trenger jeg ikke tid for å få gjort ting, men en deadline. I går var jeg i bursdagsfest, og tanken var å lage en lue i bursdagsgave. Valget av lue falt på Wood Hollow, siden det er så mange som strikker den for tida og den er veldig fin. Lua er veldig enkel å strikke også. Jeg har brukt Cascade 220 og pinne 4 mm. Hadde igjen garn fra Vivian jeg gjorde ferdig på slutten av året i gjor. Denne lua tror jeg at jeg kommer til å strikke flere av.

I'm a deadline junkie, and I don't necessary need time to get things done, but I need a deadline. Yesterday I was at a birthdayparty and I thought about making a hat for a brithday present. My choice was the Wood Hollow, since a lot of people are knitting it and it's a very nice hat. The hat is also real easy to knit. I've used Cascade 220 on needles 4 mm. I had left over yarn from Vivian that I finished at the end of last year. This hat I'm going to knit several of.

6 comments:

min-design-strikk said...

finfin lue og en herlig brunfarge :) så er det så fint å gi bort egenlagde gaver og regner med at bursdagbarnet ble storveis nøgd :))

Monstermønster said...

Flott i brunt!

Lisbeth said...

Så fin lue og så herlig farge!

Dette med sokker kjenner jeg veldig godt igjen. Gutta mine er ikke så fan av hjemmelagde ting så det er forsåvidt greit nok at de mangler hjemmestrikkede sokker. Verre er det at JEG mangler det, he he.

Anette said...

Kjempeflott lue du har strikket! Nydelig farge - må ta en titt på mønsteret - for denne var utrolig flott :)
--klem--

Anonymous said...

Kjempestilig lue! Jeg er så svak for den herlige brunfargen!

Annie said...

Den er vildt flot den hue!