Friday, February 04, 2011

So Cute

Har strikket to djevelluer til to små tvillingjenter! Veldig greit å strikke og kjapt gikk det også. Har strikket dem i Fabel i ny farge. Merker at jeg liker den fargen. Disse to luene skal gis bort sammen med de to røde babyjakkene jeg strikket tidligere. De to forrige luene jeg strikket ble veldig rotete i fargen. Jeg brukte den mørke røde Fabel, og ble ikke fornøyd. Denne fargen er mye bedre. Lengre fargeskift og passer fortsatt til de røde jakkene som også er strikket i Fabel. Nå er det bare å komme seg avgårde til Posten.

I've knitted two small babyhats. Easy and fast to knit! Knitted in Fabel's new color. Like that color. I knitted two babyhats in another red color in Fabel, but the color changes was shorter and the hats was messy and I just didn't like the outcome. I'm more satisfied with these, so now I just have to go down to the post office to send the hats and the jackets.

10 comments:

Guro said...

Søte sukkertøysluer!
God helg - jeg gleder meg til den neste!

Vibbedille said...

ÅÅåå såå søte!!! Deilige Fabel farge!!! *Noterer på lista*

KOS deg og ha ei herlige helg Amylin!

Klem Vibbedille ;))

Epletreet said...

Kjempefine luer!
Tror nok jeg på prøve den nye fargen:)

Fidus said...

Dette med fargeskift er ikke barebare, men luene dine er flotte! Korte fargeskift passer nok best til sånne ting som skal ha hullmønster ol- jeg har strikket en hullmønstret hals i et kortfarget smartgarn, og det ble bra. Samme garn i rettstrikk så helt håpløst ut. Og jeg vil også ha votter! Ha en flott helg!

wims said...

for noen herlige små luer. Skjønne er de :O)

Judith said...

Veldig fine luer. Har aldri strikket akkurat den modellen, men den ser god ut.

Strikkelena said...

Så søte luer, djevlerluer er så bra!

Ruth@ said...

hei på deg..
savnet deg torsdag...
disse luene ble jo herlige...

Moan said...

Supersøte!

Felisi said...

Søte luer! Må visst sjekke ut fargekartet til Fabel hvis det er noe nytt der. Garnet er veldig holdbart (til sokker), men jeg er ikke overbegeistret for fargene som har vært...

Flott jakke også, du får vise den på, så kan vi avgjøre om den er for stor eller ikke ;)