Monday, August 02, 2010

Summer in Blue

Jeg er veldig glad i blått, egentlig er det yndlingsfargen min. Det kommer bare ikke så godt fram siden jeg strikker mye i lilla og rosa. Jeg har vært så heldig å få premie fra moderatorene fra Sock Madness 4. Det var fordi jeg hjalp Erika med å legge inn bilder. Garnet er flott sokkegarn i blått. Har aldri prøvd noen av garntypene, men gleder meg til det. Begge garnene er mykt og godt.


I've always loved blue, it's really my favorite color. It just doesn't show since I'm knitting a lot in purple and pink. I've been so lucky to receive a prize from the moderators from Sock Madness 4. It's because I helped Erika to mail her photos. The yarn is gorgous sock yarn in blue. I have never tried any of the yarns but I really look forward to it. Both of the yarns are soft and delicious.

Jeg har også strikket en blå Austin Hoodie. Denne jakka er jeg veldig fornøyd med. Den ble egentlig litt liten, så jeg måtte blokke den. Nå passer den bra! Jeg har strikket denne i Drops Cotton Delight, men liker veldig godt oppskriften og kan nok godt hende jeg strikker en til i ull.

I've also knitted a blue Austin Hoodie. I'm so happy with the jacket. It was a bit too small actually, but I stretched it so now it fits. I've used Drops Cotton Delight, but I love the pattern so much I might end up knitting one in wool.

14 comments:

mimouna said...

Mye flott og blått her!

Kan anbefale Little Shells Shawlette, det blir litt mindre enn 198 yards men videre. Og så har det en veldig grei form som gjør at det ligger pent rundt skuldrene.

trinemamma said...

Nydelig hoodie, både i utførelse og farge. Skjønner godt at du vil ha en i ull også :-)

Glastrikk said...

Flott jakke. Du har jammen me vært produktiv i sommer. Mange lekre plagg. Spennende med nytt sokkegarn.

Stine said...

Oi, den var flott. Har sett denne mange ganger, men uten egentlig å ha sett oppdager jeg nå. Tro om jeg har tålmodighet til å strikke noe såpass stort til meg selv?

PerJorun said...

ÅÅÅååå jeg forelsket meg tvert i den jakka i den blåfargen!!!! Nydelig damen, rett og slett nydelig!!

wims said...

Jakka er helt rå. Den ser skikkelig god ut. Herlig blåfarge er det også :O)

Torunn said...

Nydeleg hoodie og flott garn.

Marihøna said...

Så lekker jakke! Skjønner godt at du har lyst til å strikke en til av den.

Nydelig garn også - regner med at du kommer til å vise bilder av nye sokker om ikke så lenge :)

Ulla-Bella said...

Jakka ble flott. Blått er fint da!

Siw Midtgård said...

Den ble utrolig flott!

Guro said...

Takk i like måte! Knallkoselig å hilse på deg, det må gjenta seg.

Denne jakka var helt lekker, og kjempefin til deg.

Silje said...

Nydelig jakke. Jeg kan ikke utstå å jobbe med blått selv, men jeg er glad andre liker det. For allsidighetens skyld, og fordi da kommer det sånne fiiine jakker som det her ut av det ;)

Moan said...

Stilig! Har sett på den, men...
Din be i allefall lekker :-)

Marte said...

Denne jakka var bare superfin; og nydelig farge :)