Saturday, August 14, 2010

YarnshoppingJada, jeg vet jeg ikke skulle kjøpe garn sånn egentlig, og ja, jeg har egentlig nok garn, men noen ganger når det er tilbud er det veldig vanskelig å stå imot. Synes egentlig jeg var ganske flink, siden jeg kjøpte flest strikkepinner akkurat som jeg hadde bestemt meg for. Det jeg mangler nå er de størrelsene i mellom som ikke selges her i Norge. Ikke for at jeg ikke har dem, men hadde vært veldig kjekt å hatt et par til av dem. Jeg syntes jeg fikk veldig mye for pengene i alle fall. Her er fangsten min.
Yeah, I know I wasn't supposed to buy yarn, and yes, I really have enough yarn, but sometimes when there's sale it's hard to resist buying. I think I did well, really, since I bought most needles as I had decided before hand. I lack some sizes like 3,25 and 3,75 mm but they don't sell that in Norway, so I guess I have to order some. Not that I don't have them, but it's nice to have more than one in each size. I thought I got a lot for my money anywayy. Here's today's catch.

3 comments:

sipusa said...

Vel, sånn helt ærlig talt så må jeg vel bare si at jeg er helt enig i avgjørelsen;-) strikkepinner er jo fint å ha og garn- ja hva kan man si, hvilken garnoman og strikkoholiker klarer helt å overse et godt tilbud?;-)

Ulla-Bella said...

Flott fangst:)

Sisselshverdag said...

Hei, og takk for sist :D Synes du var veldig flink jeg, bare nyttig handel ;)
Jeg endte opp med knappene mine jeg, men vi tok en kopp kaffe før vi dro hjem.
Ha en koselig søndagskveld.