Sunday, December 19, 2010

Purple Sunday

Jeg strikket et Brandywine-sjal for å gi til Månestråle i kalenderen hennes. Det tok litt tid, siden jeg ikke er noen sjalstrikker. Jeg startet fire fem ganger på starten før jeg klarte å få mønsteret til å stemme. Visstnok skal Brandywine være et lett sjal, men jeg klarte aldri å lære meg mønsteret utenat og satt hele tiden og telte og fulgte med på mønsteret. Jeg ble i alle fall fornøyd med resultatet og det ble mottakeren også, så da er jo alt fint. Sjalet er strikket på pinne 4 mm og i Drops Alpakka.

I've knitted Brandywine shawl for Månestråle to give her in her advent calendar. It took some time to finish it, since I'm not really a shawl knitter. I started about four or five times before I managed to get the pattern in the start right. It's supposed to be an easy shawl, but to me it wasn't that easye. I never learned the pattern and had to count and look at the patten all the time. But I'm happy with the resault and so is Månestråle, and that's what counts. The shawl is knitted on needles 4 mm in Drops Alpaca.

I dag fikk jeg et hespe med merinoull fra Gems i lillla. For et supermykt og deilig garn! Gleder meg til julegavene er ferdig, så jeg kan bruke dette garnet til noe til meg.

6 comments:

Anonymous said...

Det var et vakkert sjal!

Tani said...

For et nydelig sjal!! Jeg vil få ønske deg en riktig god jul!!! Klem fra sørlandet

Judith said...

Veldig fint sjal, det kunne jeg også tenke meg å prøve meg på.

Ha ei fortsatt fin førjulstid.

Vibekes lille grønne said...

Flott sjal! Sjalet ser enkelt ut, men jeg klarte heller aldri å lære mønsteret, så jeg synes det var litt plundrete. :)

sipusa said...

Nydelig garn ja! Og gratulerer med ferdigført sjal! Jepp, jeg er imponert jeg, for jeg er nemlig ikke noe sjalstrikker jeg heller;-) masse bra julegaver nedover; har faktisk skrevet bruksanvisning på halsvarmeren jeg laget til min far, hehe, med tegning av en fotballspiller:-P og så skrev jeg at halsvarmer er mer maskulint enn sitt rykte, får med meg litt sport jeg også tross alt;-D

God jul til deg også!

månestråle said...

Sjalet er enda finere i virkeligheten:-)
Jeg elsker sjalet og føler meg så heldig.
Tusen takk, Amylin.