Sunday, December 12, 2010

Christmas Ornaments - the New Trend in Knitting

Den nye dilla i strikkeverden er Arne & Carlos sine julekuler. Jeg er intet unntak, selv om jeg er litt tregere i gang enn mange andre. Dette er de første 4 julekulene herfra. Ikke så lett å få helt runde, men sjarmerende hjemmelaget, er det ikke det det kalles? Morsomme å strikke er de i alle fall. To av disse kulene er strikket i Merino Extra Fine og to av dem er strikket i Finull.

The new trend in Norway is Arne & Carlos' Christmas ornament. I'm a bit slower to take the trend. These are the first four ornaments from me. Not easy to get them round as a circle, but charming I think you might call them. Fun to knit and not the last ones. Two of them are knitted in Merino Extra Fine and two of them are knitted in Finull.

Jeg fikk en utrolig flott kalendergave i dag, nemlig sokkegarn fra Knitting Goddess. For et mykt og herlig garn. Jeg er usikker på om dette blir sokker, for garnet er liksom for fint til det! Jeg har aldri prøvd garnet før heller.

5 comments:

mimouna said...

Fine kuler!

Sokkegarn er EGENTLIG til å strikke sjal av. *opplyser*

Ha en flott søndagskveld!

LilleAsk said...

Fine julekuler du har strikket. Bedre sent enn aldri å henge seg på en dille.
Nydelig farge på sokkegarnet du har fått i kalenderen.
Jeg tror ikke jeg kommer meg på SnB før jul, så du får ha en riktig god jul du også.

Anne Elsie said...

Så koselig at du var innom og hilse på.
Koselige de julekulene! ...og det garnet er bare kjempeflott!!

Solveig said...

Så flotte kuler du har strikket :-) Jeg har bare kommet til innkjøp av garn jeg... bare få ferdig de siste gavene så er jeg igang.
Ha en fin uke :-)

wigdis said...

Så flott bilde av julekulene dine. Nå angrer jeg nesten på at jeg ikke har strikket noen. Hadde vært flott å pynte i hagen med.
Ha en fin uke.