Monday, December 20, 2010

Almost Done

Snart ferdig med alle julegavene, og det er jammen på tide for nå nærmer det seg julaften. Her er 6 julekuler til. Alle er strikket i Extra Fine Merino fra Drops på pinne 3 mm. I løpet av kvelden i dag skal jeg ha strikket opp 6 julekuler til forhåpentligvis.

Soon done with all the presents, and that's about time. Christmas is almost here. I've made 6 more of the Christmas ornaments. All of them knitted in Extra Fine Merino from Drops on needles 3 mm. During the evening I'll hopefully have finished 6 more of them.

I dag fikk jeg en rundpinne fra Knit Picks 2,5 mm. Det eneste som var synd er at noen av smårollingene i huset har klart å tråkke på eller klemme for hardt på pakken, for pinnen var knekt. Men på den annen side, gir det jo gyldig grunn til å kjøpe en ny strikkepinne;)

3 comments:

Ugla said...

Så synd, men fort gjort :-) Disse pinnene har en tendens til å være forbruksvare, men jeg kan tipse om en nettbutikk med billigere porto enn den vanlige getknitted. www.mylys.de har jeg begynt å handle fra. Hvis jeg ikke husker helt feil så er det lekre lilla garnet derifra.

mimouna said...

Så dumt med strikkepinnen da. Kjenner at jeg får litt magesår av slike knekkbare pinner, så jeg holder meg til metall. Er litt pysete, hehe.

Fine kuler, men 6 stykker på en kveld hørtes litt travelt ut. Lykke til!

Anette said...

6 kuler på en kveld, wow. Nå er jeg spent på hvor lenge du skal være oppe i kveld. :) Kjedelig med pinnene :(