Wednesday, December 22, 2010

The Last Christmas Present is DoneDet er ikke for tidlig å være ferdig med den siste julegaven, nei. Nå nærmer det seg veldig julaften. Den siste julegaven min er en slags hals/skjerf strikket i en tråd Fabel og en tråd Drops Alpakka. Den var enkel å strikke og gikk fort. Nå holder det med julegaver. Nå skal jeg fokusere på å få ferdig ting, men aller først skal jeg strikke to rødnisseluer til. De går nå fort, så jeg håper jeg blir ferdig med en allerede i kveld.


It's not too early to have all the Christmas presents done. Christmas is getting awfully close. The last present was a scarf/cowl-thing knitted in one thread of Fabel and one thread of Drops of Alpaca. Easy and fast to knit, and kind of fun as well. Enough with the presents. Now I'm going to finish things around here, but first two santa hats. They are fast to knit so I hope to finish one tonight.

I dag fikk jeg nok et nøste merinoull fra Gems. Det garnet er bare så mykt og deilig og fargen er helt meg. Jeg gleder meg virkelig til å strikke noe fint til meg av dette garnet.

4 comments:

Sylke said...

Så flott sjal, det virker som en fin kombinasjon med Fabel og Alpakka sammen! Og så mange julekuler du har strikket. Ha en riktig god jul, du også :)

Ruth@ said...

hei på deg... kjekt å se du ble ferdig med julegavene... nå får du kose deg i jula... de nøstene så herlige ut...

God jul til deg fra meg...

wims said...

så herlig julegave. Og kulene under er jeg imponert over hvor mange du har laget. Kjempe fine :O)

God jul!

AnneBeth said...

Ser ut til å være en deilig hals. Fint garn også, min favorit farge :-)