Friday, February 13, 2009

Never say never

Jeg og min store munn. Mener jeg uttalte at det kom til å bli lenge til jeg strikket et par Mitered mittens igjen? Vel, alt er relativt. En kollega måtte bare få et par votter, og Mitered mittens er nå kjappe og lette å strikke. Det ble et par i Lett Lopi og de er tovet. Varme og gode ble de og ganske så fargerike. Første bilde før toving og andre bildet etter.Me and my big mouth. I vaguely recall a comment about me not knitting another pair of Mitered Mittens for a very long time. Well, it's all relative. A collague of mine just had to get a pair of mittens, and Mitered mittens are so easy and fast to knit. I have knitted a pair in Lett Lopi and they are felted. They are so warm and nice and very colorful. First picture before felting and second picture after.


Jeg har også fått hemmelig venn-gave på Hobbyforum. Super pakke, og tusen takk til min hemmelige venn. Jeg har en liten anelse om hvem det er, men har ikke sjekket det opp enda. Det var så fine farger på Sandnes alpakka-garnet. Jeg har ikke helt bestemt meg for hva det skal bli enda, men det blir enten votter til mannen eller lue til mannen. Kanskje jeg har nok garn til begge deler?

I have got mail! Secret pal gift at Hobbyforum. She's still a secret, but I have a clue about who it is. I just haven't checked it out yet, but who ever you are, thanks a lot. Sandnes alpakka is a lovely yarn. I'm deciding what to knit, but can't decide between a pair of mittens to my husband or a hat to him. I might have enough yarn to knit both.

16 comments:

Anonymous said...

Knallstilige votter ! De ble bare superfine :) god helg fra nord-trøndelag :)

Brit Strikkenerd said...

Vottene ble kjempe fin etter toving:)Fargene gikk kjempe fint i hverandre.
God helg til deg:)

Anonymous said...

Hehe, man skal aldri si aldri, nei. Vottene ble ordentlig fine, heldig kollega du har. God helg!

Anonymous said...

Så fint at du likte gaven :) Du får gå for begge deler, både lue og votter. Jeg kan skaffe deg mer garn i samme partinummer (håper jeg) om du får for lite :)Blåfargen var bare nydelig, det var faktisk vanskelig å finne en farge som passet til slik at den blå kom til sin rett... Ha en flott helg!

Heidi said...

Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min!

Jeg falt helt pladask for den Nemofiskelua di jeg. Sønnen min elsker Nemo (eller fisken som han sier. Har du oversatt mønsteret til norsk? Jeg har sett på det og det virker skikkelig komplisert.

Ha en flott helg.

Heidi

Hannes hage said...

Så utrolig stilige votter! Tøft med alle fargene. Ønsker deg en riktig god helg.

Glastrikk said...

Flotte farger og de ser jo skikkelig varme ut :)

Anonymous said...

Å nydelige.....jeg har det motsatt jeg, med de vottene...hver gang jeg ser et par så sier jeg til meg selv at nå må jeg snart få strikket et par sånne! Og så blir det ikke noe av *sukk*

Men de er jo så nydelige så *nå* må jeg vel snart......;-P

TORPO QUILTELAG said...

For noen flotte og deilige votter du har strikket.
Ha en fin søndag.

Margrethe said...

Oi. Tover lett lopien så mye? Kan jeg spørre hva pinnenummer og hvor mange masker du har brukt? Mistenker at mine kanskje bør rekkes opp..

Anlen said...

Flotte vottar! Eg har ikkje testa ut denne vottetypen enno, det ser ut til at eg burde leite opp oppskrifta og sjekke den:)

Linn said...

vottene ser utrolig deilige ut. fargene er kjempefine:) og saa fin pakke du har faatt!!!

LivM said...

Flotte votter du har laget. og det er jo gøy når noen vil ha det en pjasker med!

Unknown said...

hei på deg...
Innom for og sjekke hva du driver med...
Herlig disse vottene tror nok jeg må prøve og få disse til engang...
Ha en fin vinterferie uke...

Lena said...

Fiiine votter i glade farger:-) Har noe Lett Lopi liggende, kanskje jeg skal forvandle det til votter etterhvert, kjekt med inspirasjon!

Anonymous said...

Fine votter, og lett-lopi har jeg ikke tenkt på kunne brukes til disse -så takk for forslaget. (jeg har enda ikke strikket disse vottene, begynte en gang men rekte opp)