Tuesday, February 10, 2009

What to say?

Jeg har fått hemmelig uvenn-gave. Hva sier man til sånt? Jeg blir litt målløs merker jeg. Skjønner godt at den opprinnelige eieren ikke ante hva hun skulle strikke av dette garnet. Jeg sliter med å si noe positivt, men jeg liker blått. I tillegg var det mye og jeg som er på garnslanking, også ender jeg opp med alt dette. Ja, ja, noe skal bli dukkeklær, tenker jeg.
I have received my secret not so friendly gift. What do you say? I'm a bit speachless. I can really understand the original owner who didn't know what to knit of this yarn. I am trying hard to find something positiv to say, the only thing I can think of is that I like blue. I am on a yarn diet, but then I end up with all of this and it's a lot too. Well, some of it will end up as doll's clothes I think.

Mine Retro Rib sokker er ferdig. De ser sikkert litt store ut, og det er helt riktig. Sokkene er ikke til meg, og mottakeren har større føtter enn meg. Ikke så rart, siden mine føtter er barnestørrelse. Jeg har brukt Sisu garn som jeg fikk av jsv i en hemmelig venn-pakke for en god stund siden.

My Retro Rib socks are finished. They probably look too big, and that's right. The sock aren't for me, and the receiver has bigger feet than me. Not that funny, since my feet are about the size of children's feet.


Jeg har fått nok en award. Ikke bare fra en, men fra to. The award is called "The Marie Antoinette' a Real Person, a Real Award. Det var kjempekoselig og litt overraskende. Tusen takk til Solveig og hobbyugla. Jeg skal nominere syv stykker, og det alltid vanskelig å velge. Siden denne awardens tekst er som den er, velger jeg også utfra personene bak bloggene denne gangen.

I've got another award. Not from one, but two and the same award. The award is called "The Marie Antoinette' a Real Person, a Real Award. It's so nice to get awards. Thanks a lot to Solveig and Hobbyugla.


Mmmarianne skal få en award. Hun er en person med den godeste latteren som finnes. Det er alltid et smil og en vits på lur der, selv om vitsen ikke alltid er tilsiktet. Hun får meg i ordentlig godt humør hver eneste gang. Samtidig vet jeg at hun har sine ting å stri med, og jeg må si at jeg tenker ofte gode tanker i hennes retning. Bloggen er så utrolig morsomt skrevet at jeg ofte sitter og ler for meg selv når jeg leser den.


Elite er mitt neste valg. En mer nøye person skal du lete lenge etter. Her nytter det ikke å si at den lille feilen på strikketøyet mitt i andre omgang, fikser jeg bare litt på også er det ingen som ser det. Neida, hun ser det med en gang og hun ville ha rekt opp alt i en fei. Latteren sitter alltid løst, og det gjør kommentarene også. Hun strikker de herligste sjal og tepper på kort tid.


Karine er det neste valget. Hun er flink til å forklare oppskrifter, og har reddet meg flere ganger. Dessuten har hun en veldig god hukommelse. Kanskje ikke alltid en fordel, men gjør man noe så får man høre det en stund etter. Retriller eller var det rett-riller det het? Bloggen til Karine er ikke alltid så oppdatert, men for noen plagg hun tryller fram. Jeg har strikket mange plagg etter å ha hentet inspirasjon hos henne.

Tittei må jeg heller ikke glemme. Hun er utrolig morsom. Humoren hennes går rett hjem hos meg. Dessuten er hun veldig snill og omtenksom. Bloggen hennes er morsomt skrevet og hun er en racer med pinnene. Eneste som er synd er at hun bor så langt unna.


ToneM skal også få en award. Hun er en ordentlig humørspreder. Det merkes i bloggen hennes også. Det sprudler av energi og godt humør. Vi holder med samme fotballag og burde nok vært på en kamp sammen. Det tror jeg hadde vært veldig gøy. Hun bor dessverre langt unna hun også.

9 comments:

Tittei said...

Tusen takk. *rørt*

Erica said...

Så flotte fiskeluer og sokker du har mekka i det siste. Gode slankeprosjekter!

Anita K said...

Synes at sokkene dine var finere enn garnet du har fått ja :)

Elisabeth said...

Kan bli litt vanskelig å finne noe fint å si om slikt uvenn-garn, men det er jo morsomt å se hva andre har gjemt i skapene sine :) Retrosokkene ble fine de!

Margrethe said...

Så mye flott garn du har fått. Kan tenke meg eieren er glad for å bli kvitt det... tihi!

turvid said...

Hehe - kos deg med uvennsgarnet! ;)

Judith said...

Lever garnet på nærmeste Sfo, unger i den alderen pleier å elske sånt garn. Kjempefint å fingerstrikke med. Putter man en bit stikk inni blir det hårstrikk også:-)

Mmmarianne said...

Åh, tusen takk! Det var veldig, veldig pent sagt!

Klem og gode helgehilsener til deg!

Mmmmarianneigjen said...

Og jeg glemte kanskje det viktigste:

GOD VINTERFERIE! :-))))