Friday, November 28, 2008

Can I make it?

Som vanlig har jeg planlagt altfor mye prosjekter som skal være ferdig til jul, men har glemt av det viktigste: Tid til å strikke alle prosjektene. Jeg nærmer meg slutten på lista, men har fortsatt minst 12 ting igjen før jul. Her er det bare å strikke hver ledige stund framover. Tunika i julefarger til ei lita jenta.
As usual my plans for what to knit before Christmas is full, actually so full it looks like I forgot something important when I made the plan: Time to actually knit all the projects. I have at least 12 projects to knit before Christmas. Every moment I can I knit. Believe me, I really don't have time to do this update;) Well, somethings are getting done. This is a tunic in Christmas red for a little girl.

Guess what this is? I can't show what it is until after Christmas, but I like it so much I'm going to knit myself one after Christmas.

14 comments:

karna said...

Kjemepfin tunika, og så produktiv du er med julegaver.

Unknown said...

Herlig jule kjole dette er... ha en god helg...

Anonymous said...

Søt tunika, det blir nok ei flott jente i den. Mønsteret på nederste bilde ser ut som et jeg har på noen sokker, men du strikker kanskje skjerf?

God helg!

Ugla said...

Veldig søt tunika, får julestemning av å se på den. Ha ei fin helg :-)

Anonymous said...

heia, så fin den tunikaen ble. jeg har strikket to av den en lilla og en rosa.kommer i blogget etter hvert..*stønn* og det du strikker til deg selv har jeg også på pinnene.. ha en flott dag videre.

Hannes hage said...

Nydelig tunika!

Glastrikk said...

Skikkelig fin juletunika. Kjenner meg igjen i alle prosjektene som skal være ferdig til jul. Men tror ikke vi får utsatt jula :)

Anonymous said...

Tunikaen ble kjempefin. Og det er noe kjent med det "hemmelige" mønsteret ditt, men jeg klarer ikke å plassere det. Får vel bare vente da. ;o)

God helg!

Anonymous said...

For en nydelig tunika, helt skjønn. Ordentlig julete farger.

Lisbeth Bula said...

Da må vi bare heie deg framover!!

Anonymous said...

Stilig tunika. Ha ei flott strikkehelg.

9na said...

Jepp! Kjenner igjen Helene lue her nede, ikke sant??

Inger said...

For en flott tunika! Den blir fin å ha nå i julen.
Ønsker dere en fin adventssøndag!

Anonymous said...

For en nydelig tunika,så lager du så mange fine sokker da.