Sunday, July 13, 2008

Tour de France-kal on detour

Jeg var på god vei med mitt Tour de France-bidrag, men så skulle jeg starte på livet. Da oppdaget jeg at toppen var altfor stor. Så nå har jeg rekt opp hele toppen igjen. Irriterende. Nå har jeg lagt opp mindre masker og håper at den passer denne gangen. Gir meg ikke.I was on a good roll with my Tour de France-contribution, but then I was starting the accent cord. I realized the camisole was too big. Now I have frogged the top again. This is really getting annoying. I've cast on fewer stitches this time and hope it will fit. I don't give up that easy.


Her er så langt jeg har kommet etter at jeg har startet på nytt igjen.

Here so far I have knitted after I started again.


Har hatt tid til å strikke et par små babysokker også. Disse er til nevøen min. Skal strikke et par votter og et skjerf også, tror jeg. Jeg har brukt Sisu, som jeg fikk i hemmelig venn-gave av JSV.
I have had the time to knit a pair of tiny babysocks as well. This pair is for my nephew. I'll knit a pair of mittens and a scarf as well, I think. I have used Sisu, which I got as a secret pal gift from JSV.

Secret Pal 12 has another weekly question.

1) Where is your favorite place to go for vacation/holiday?

I guess I have to say Londons, since that's the town I have been the most. Love London. But not my favorite place for summer vacation. In the summer time I like to go a sunny and hot place close to a beach.


2) Where is one place you’d like to go?

I would love to go to Australia, and then I mean all over Australia.

8 comments:

Anonymous said...

Så kjedelig å måtte rekke opp, men det er viktig å blir fornøyd!!

Anonymous said...

Urk! For en jobb å måtte rekke opp så mye. Jeg hadde vært sur og ikke orket begynne på igjen. Honnør til deg som ikke gir deg.

Unknown said...

Rekke opp så mye , ja så du er sta du også... denne ser ut som blir en herlig sak...

Anonymous said...

Så surt at det må rekkes opp, men det er heldigvis mye igjen av touren så stå på!

Anonymous said...

hmm... trodde det var i skiskyting de hadde strafferunder, men du måtte altså gå noen runder ekstra. Kjedelig! Men, det er jo viktig at sluttresultatet blir bra. Er ikke noe særlig å ha en så flott topp som skapfyll!

Heia, heia!

Hobbymegher said...

Så utrolig kjedelig å rekke opp så mye.... Håper det går bra på neste forsøk. Viktig å bli fornøyd! :D Søte babysokker også :)

Anonymous said...

Det blir flott, men så irriterende å måtte rekke opp... Jaja, det er fort glemt (det er sånn jeg glemmer når jeg bør rekke opp..).

Anonymous said...

Huff så kjedelig å rekke opp - mister litt av motet, jeg da. Men det blir jo innmari flott når du blir ferdig og er fornøyd med det du har lagd :-) Lykke til.