Tuesday, March 18, 2008

Easter and spring

Tidlig i påsken enda, men det har da skjedd litt på håndarbeidsfronten her allikevel. Jeg har fått gave fra min hemmelige venn på Hobbyforum. Jeg fikk tre nøster med minialpakka fra Sandnes. Flotte farger, og jeg gleder meg til å finne noe å strikke av dette garnet. Jeg har ikke prøvd alpakkaen fra Sandnes, så det var supert. Fikk også en påskeløper, lys og en pose med mokkabønner. Herlig pakke, så tusen takk til minica.


Still not quite Easter yet, but have a few updates anyway. I have received a gift from my secret pal through Hobbyforum.no. I got three skeins of minialpaca from Sandnes. Lovely colors, and I'm looking forward to knit something in this yarn. I haven't tried the alpaca from Sandnes, so this was a great gift. I also got a tablecloth, candles and a bag of chocolate. Lovely gift, thanks a lot, minica.


Jeg har startet på en ny kjole fra Drops. Denne er til en venninne. Har kommet opp til livet og regner å bli ferdig i løpet av påsken.



I have started another dress from Drops. This is for a friend. I have knitted up to the waist and I hope to finish it during Easter.

God påske! Happy Easter!


My kids made theese two bunnies.

3 comments:

♥ Tina ♥ said...

Alpakkagarnet er herlig å strikke med - du har noe å glede deg til! God påske!

Anonymous said...

hehe, for noen flotte harer du har fått;-D

og den pakken så jo aldeles nydelig!...må komme meg til postkassen snart så jeg får sjekket min!!

Monica said...

Så flott at pakka kom fram i tide til påske! :) Gler meg til å sjå kva du lagar etter kvart.
Ha ei flott påske!