Sunday, March 30, 2008

My first bag is finished

Jeg har heklet ferdig den rosa veska fra forrige innlegg, men jeg mangler å tvinne trådene til remmen. TTT, sier nå jeg. Derimot er en annen veske/bag ferdig. Den er både heklet og strikket og gikk utrolig fort å bli ferdig med. Jeg har brukt Muskat soft fra Garnstudio. Tror nok det er denne veska som blir sommergave til de ansatte i bhg til ungene mine.


I have finished the pink crochet bag from last post, but I haven't done the last bit. TTT, is my motto. I hav finished another bag. It's both crocheted and knitted, and was a really fast project. I have used Muskat soft, cotton yarn from Garnstudio. I think this is the bag the employees in my children's kindergarden is getting for a summer present.


Jeg er endelig klart å strikke ferdig den siste sokken til bunaden til lillegutt. Det var kun foten igjen på den ene sokken, men igjen TTT. Nå har jeg en halv jakke, belte og montering igjen før bunadene er ferdig. Må sette av et par kvelder framover.
I have finally managed to finish the last sock for my son's folksuit. It was only the cuff on the second sock I had to finish, but again TTT. Now I have to finish the rest of the jacket, a belt and weave in threads. Have to put it on my to do-list a couple of evenings.

8 comments:

Beyla said...

herreminjubel du er skremmende produktiv!! Falt fullstendig for dine ikke-like marsokker, især hælen var fin, og så likte jeg stripegleden :D

Haha.. fordel å dele interressen.. jeg blir sånn sniksmitta, her om dagen ble jeg sittende og diskutere fotabll med ei venninne.. veit ikke hvem av oss som ble mest forskrekka...! ;)

Anonymous said...

Heisann. Nei eg er heller ikkje særlig venn med maskina, men denne var kjempe lett :) Lykke til :)
Ronille

Inger said...

Nydelig strømper og kul veske! Hvordan rekker du alt? Får nesten ikke ferdig en ting jeg.
Ønsker deg en flott uke!

Anonymous said...

Vanskelig å henge med i svingene her, det er jo stadig nye prosjekter og stadig noe som er ferdig! Og jeg er fremdeles imponert over at du gidder å lage noe til de i bhg... Flott veske!

Anonymous said...

De strømpene var veldig flotte! Gleder meg til å se bunadene ferdig. Ha en finn strikkeuke!

Mariann said...

Hei, så utrolig mye du lager! Og så fint! Jeg er imponert! :D takk for kommentar i bloggen min! Ha en fin kveld :-)

Saria said...

mariann er meg altså, bare med en annen konto som snik-logger seg på av og til.. :P

Kath said...

oi klukka nr 2-det må jeg si,du er effektiv!!Flotte vesker også:)Ha en flott uke!