Tuesday, March 09, 2010

Finally Done

Endelig ferdig med en UFO som har ligget en god stund, nemlig ribbestrikket topp fra Feminin strikk av Lene Holme Samsøe. Jeg har strikket den i BaristO fra Wollmeise. Den ble litt tynn i stroppene, så jeg kommer til å strikke på noen korte ermer, tror jeg.
Finally done with a UFO, which has been lying around a while, a top from Feminin Knit by Lene Holme Samsøe. I have used BaristO from Wollmeise. It turned out with thin straps, so I'll knit short sleeves on it I think.Jeg holder fortsatt på med 52 par i løpet av et år. Nå har jeg strikket ferdig sokkepar nummer 38 og 39. Ikke mange par igjen å strikke, men jeg kommer nok til å fortsette å strikke sokker. Det er alltid behov for sokker. Det rosa paret er strikket etter Blueberry Waffle-mønsteret i størrelse 29 i Fabel fra Drops. Det orange paret er strikket i et garn som heter Inka etter Traditional Gansey Socks av Wendy D. Johnson i størrelse 38.

I'm still knitting 52 socks during a year. Now I'm done with pair number 38 and 39. Not many pairs left, but I'm going to keep knitting socks. It's always a need for socks. The pink pair is knitted after Blueberry Waffle pattern in size 29 in Fabel from Drops. The orange pair is knitted in a yarn called Inka after Traditional Gansey Socks by Wendy D. Johnson in size 38.

5 comments:

Anita K said...

Så fin den toppen ble. Enig i at stroppene kanskje ble litt tynne, det vil vel også bli litt "drag" i de, så da er det vel greit om du lager de litt bredere? Flotte sokker! Du holder stimen opp ser jeg, så det er vel ikke lenge før du hard e 52 :) Nå er det bare litt over en uke til vi treffes i Oslo, gleder meg masse til å treffe deg igjen. Klemmer i fleng

Toril said...

Nydelig farge på toppen din! :-)
Tror den blir kjempefin med litt korte armer på :)

Ugla said...

Toppen ser ordentlig lekker ut. har vurdert å strikke den selv, men som med så mye annet så er det ikke kommet lengre enn til stadiet vurdert :-)

Moan said...

Toppen har jeg også strikket et par ganger, og syntes stroppen er for smale, ja. Jeg hekler på en kant, tror jeg..
Blir sikkert flott med korte ermer!
Imponert over sokkeproduksjonen.

nragnhild said...

Så fin toppen er - veldig fine farger! :) Og gratulerer med ferdig UFO :)