Friday, February 19, 2010

Day 7

Jeg trengte å strikke to par sokker i en fei, og det passer bra. Skal jo fortsatt strikke 52 sokkepar innen mai i tillegg til at jeg skal strikke en del under OL. Strikket nok et par i Dead Simple Lace Socks av Wendy D. Johnson. Jeg brukte Fabel denne gangen også. Sokkene er str.39 og ser litt store ut, men det er ikke så rart siden det er jeg med mine små føtter som er modellen. Neste sokkepar er på pinnene og blir forhåpentligvis ferdige i løpet av kvelden.

I needed to knit two pair of socks in a haste, and that kind of fits good. I still have to finish 52 pairs of socks before May and I have a lot to knit during the Olympics. I knitted another pair of socks using Dead Simple Lace Socks by Wendy D. Johnson. I used Fabel this time too. The socks are size 39 and they look a bit big, but that's not weird since my small feet are the model. Next pair of socks are on the needles and are hopefully done by the evening.

10 comments:

Vibekes lille grønne said...

Her var det høy produktivitet! OL er tingen! Er spent på hvordan Oliven din blir, for en sånn har jeg også planer om å strikke etterhvert. Synes de er så fine! Ha en god helg! :)

syglad said...

Sandelig har du godt mot når du går på med 52 par sokker...

Ønsker deg en fin helg :-)

AnnetteK said...

Her går det jammen meg unna!!
Ønsker deg ei riktig god helg.

Grethemor said...

Herlige farger på disse sokkene :)
Ha ei toppers strikkehelg!

Fidus said...

Sokker er alltid greit å strikke! Jeg holder på med Olivia jeg også, men den er litt på vent akkurat nå. Har kommet til nederste bord, har regnet inntagninger osv, men det å komme igang med det, se det, er en helt annen sak. Kos deg med snø og kulde!

Sylke said...

Kjempefine sokker du har strikket! Liker godt å hekle med Fabel, har akkurat begynt på et nytt prosjekt med ruter. Tror jeg skal lage en jakke - hvis jeg har tålmodighet nok ;) Ha en god helg, og god strikking!

Tanja said...

Herlige sokker:) Og at du skal strikke 52 par....det er mange det! Ellers var det mye lekkert garn å se hos deg. Masse nydelige farger. Er spent på å se genseren din ferdig. Ser veldig flott ut:) Ha en fin lørdagskveld:)

Elin said...

Kjempe flotte sokker :D

Hanne said...

Flotte sokker! 52 par på ett år, ja det står det respekt av!

Anita K said...

Trengte å strikke to par sokker du liksom, du strikker jo fortere enn alle, kjenner bare vindkastet når du strikker forbi!!!
Flotte sokker da!