Wednesday, August 26, 2009

Almost tired of socks, but just almost

Trøtt av sokker? Kanskje litt, men bare nesten. Jeg har tross alt en god del sokkepar til å strikke før jeg er ferdig med 52 par. Nå har jeg fått tatt noen bedre bilder av Vilai-sokkene også. Mønsteret synes faktisk selv om garnet er selvstripende.


Tired of socks? Maybe a bit, but just almost. I have too many pairs of socks to knit to be tired of knitting them. I have taken some more pictures in daylight of my Vilai-socks. The pattern is visible even though the yarn is selfstriping.

Jeg har gjort ferdig nok et par av Cookie A sine sokker. Denne gangen har jeg strikket Cauchy. De var veldig lette å strikke. Jeg har brukt pnne 2,5 mm og Regia. De er i størrelse 41 og ser litt store ut på min fot, men så har jeg størrelse 35 også. Sokkene skal være en julegave, og de er mitt par nummer 17.

I have finished another pair of Cookie A's socks as well. This time I have knitted Cauchy. They are in size 41 and look a bit too big on my foot, but then I'm only size 35. They are knitted in Regia on needles 2,5 mm. My pair number 17.

9 comments:

Anlen said...

Eg er full av beundring over alle sokkepara du tryllar fram! Eg hadde i alle fall blitt lei....

Syhel said...

Ja se på de bildene kom både garnet og mønsteret til sin rett ja :)

Heidi/kattemor said...

Lekkre sokker, skjønner nå hvem jeg skal fri til for å få meg et par gode strikka sokker.
Takk for komentaren på bloggen!

sol said...

Du er godt i gang, lykke til videre! *heier*

Judit said...

Her fant jeg flere par nydelige sokker. Imponerende å sette seg mål om 52 par!

Elisabeth said...

Dette ble veldig fine sokker i glade farger. Ha en fortsatt flott helg!

mimouna said...

Det fine med sokker er jo at det finnes så uendelig mange forskjellige garn og mønstre.Tror det skal gå bra med 52 par jeg. :o)

SaRi said...

Hi,

if you are not too tired of socks, come over to my blog. I am giving away a sock book!

Sabine

www.sarismindfulknitting.blogspot.com

UnePune said...

De oransje sokkene var dritfine! 52 par - wow! Jeg har bare strikket en jeg, som i et halvt par =P Eller jo forresten, strikka et par spiralsokker =D