Sunday, August 23, 2009

Babyblue and more socks

Tja, hun er ikke akkurat noen baby lengre, men det passet så bra med den overskriften. Jeg startet vel på denne tunikaen i fjor en gang. Den er egentlig enkel å strikke, lett mønster og deilig garn, Mirasol. Har egentlig ingen anelse om hvorfor den har blitt en UFO, men det kan jo tenkes at jeg plutselig fikk lyst til å strikke på noen andre prosjekter og glemte tunikaen. Det er ikke umulig i alle fall. Det er en bra ting at jeg som regel strikker klærne til ungene i en størrelse for stor. Denne tunikaen passer nemlig tulla fortsatt. Hun var veldig fornøyd og erklærte at garnet ikke klødde så mye heller. Så da håper jeg denne blir brukt litt.


Well, she's not a baby, but the title fitted the tunic. I started this tunic last year. It's easy to knit and lovely yarn, Mirasol. I have no idea why this project became a UFO, but the possibility that I suddenly wanted to knit another project right away and forgot all about the tunic, is big. It's a good thing I always knit things for my kids in a bigger size than they currently use. This tunic still fits my daughter. She was very pleased and said the yarn didn't itch that much either. I hope she wears it a lot this winter.

Jeg har strikket nok et par sokker. Denne gangen er det Vilai, også fra Innovation av Cookia A. Lett mønster og morsommere å strikke enn Rick. Jeg har brukt G-B Inka 100, et garn jeg aldri har prøvd før. Nita var så snill og kjøpte det til meg, og det var godt å strikke med i alle fall. Sokkene er en julegave. Kjekt å være litt i forkant, siden jeg i fjor satt 1.juledag og monterte en julegave. Skal ikke skje igjen, eller jeg skal prøve alt jeg kan for at det ikke skal skje igjen. Jeg skal ta bedre bilder av sokkene i morgen i dagslys.

I have knitted another pair of socks, my pair number 16 in the 52 Pair Plunge. This time it is Vilai, also from Innovation by Cokkie A. It's not the best picture, but wait until the sun hopefully comes up tomorrow, then I'll take better pictures. Vilai was fun and easy to knit, way better than Rick. I have used G-B Inka 100, a yarn I've never tried before. Nita bought it to me earlier this year, lucky me. Easy to knit with and if I can figure out where to buy it, I'll use it to knit another pair of socks. The socks are a Christmas present. It's good to have started on the presents. Last year I weaved in threads for the last present on Christmas day. Well, never again, or I've promised myself to do the best I can so that never happens again.

5 comments:

månestråle said...

Amylin:-)
Du er så produktiv (imponert).
Finfine ting og heldig liten frøken som har fått tunik.
Skal du på SnB på tirsdag?
S.

Frk. Chilli said...

Så fin tunika, og en nydlig blåfarge. Sokkene dine så spreke ut:-) Jeg har boken jeg også, men har ikke motet meg opp til å starte på noen fra den ennå:-)

Tino said...

Så fin tunika til en liten frøken. Fine sokker og flotte votter i innlegget under også.
Ha en fin uke :)

charlotte said...

For en flott tunika og hvilken nydelig farge! Det må ha vært en veldig stor jobb å strikke denne.

sipusa said...

Ja, Mirasol er et nydelig garn å strikke i, men man vet aldri og mønsteret på den tunikaen er jo litt ensformig så det kan, sammen med at du for eksempel fant noe annet som var mer morsomt, være mer enn nok grunn til at det plutselig blir liggende;-)

Fin ble den til slutt uansett!