Wednesday, January 14, 2009

What am I working on these days?

Tja, ingenting ferdig enda, men jeg syntes jeg har vært veldig flink hittil i år. Jeg har rekt opp Firestarter-sokken min. Den ble strikket altfor lenge siden, og jeg fant ut at sokk nummer to ikke kom til å få samme strikkefasthet. Jeg husker i grunnen ikke hvilket pinnenummer jeg brukte på sokk nummer en heller. Å rekke opp er undervurdert, sa Månestråle til meg. Det stemmer, for det er en god følelse å bli kvitt UFO’er. Jeg har også rekt opp Beaded Camisole. Toppen er fin, men jeg skal starte på en ny til sommeren.

Det jeg vil si, er at siden et par UFO’er har blitt rekt opp, så måtte jeg starte noen nye prosjekter. Uansett så har jeg omtrent kun nye prosjekter på pinnene for tiden. Bølgeteppet har jeg gjemt unna sammen med garnlageret mitt. Her er det jeg holder på med for tiden. Øverst til venstre: Sokk i Knit picks, mitered mittens i Smart, Wisteria i håndfarget garn. Under: Drops-kjole i alpakka og safran, silketopp i silketweed fra Drops. Under: Tradisjonstunika i Finull og Muscari-sokker i Regia.

Well, nothing finished yet, but I think I have been so effective so far this year. I frogged my Firestarter-sock. It was knitted a long time ago, and I couldn’t really remember what size of needles I actually used to knit it. The second sock was doomed to be different from the first one. Frogged it! To frog something is underrated, said Månestråle to me. And that’s correct, ‘cause really, it is a good feeling to get rid of UFOs. I have also frogged Beaded Camisole. The top is nice, and I am going to knit me one. Maybe this summer?

What I’m trying to say, is that UFO’s have been frogged and I had to reward myself with some new projects. But I have almost just new projects going on at the moment. The Ripple is tucked away with my stash. Here is what I’m working on these days. From top left: Socks in Knit Picks, Mitered Mittens in Smart and Wisteria in some handpainted yarn. Middle left: Drops dress in alpaca and Safran cotton and Silktop in Silktweed from Drops. Bottom left: Tradisjonstunika in Finull and Muscari socks in Regia.


23 comments:

Torunn said...

WOW!! Mange prosjekt på ein gong! :) Gler meg til å sjå dei ferdige resultata!

Frk. Chilli said...

Godt og se at det ikke bare er meg som har et hav med prosjekter på gang samtidig:-)

Ruth@ said...

Hei på deg...
Ser ut som du har noe på pinnene,,, og blitt kvitt neo også... Ha en fin uke...

syglad said...

Ja du blir ikke arbeidsledig med det første ser jeg :-)
Men det fine er at man kan variere endel da..

Ha en flott dag :-)

Kelsina said...

Vi er vel mange vil jeg tro med slike uferdige prosjekter liggende. Jeg har i alle fall maaange.
Lykke til med fullføringen.

sol said...

Du har litt å henge fingrene i, ja. Kos deg!

turvid said...

Et par prosjekter på gang ser jeg ;)

artinreality said...

Å du er så produktiv og flink, altså! For en flott måte å starte året på! Jeg leser forresten 'Ut og stæle hester' sammen med min mann for tiden. Takk for hyggelig kommentar! Det varmet godt. Håper du har en super uke!

Sameline said...

Flink du er, SÅ mange prosjekter på gang samtidig. :)

Solveig said...

Akkurat som om du skulle kikket i min kurv. Det er så gøy å begynne på noe nytt. Lykke til med fortsettelsen!

Hanne said...

Jeg hører også til dem som synes det er helt greit å rekke opp. Og du har da plenty med håndarbeid gående, likevel. Jeg er imponert over alle prosjektene du har samtidig.

mimouna said...

Det er godt å få ryddet opp i UFO-er av og til. Da kan ma starte på noe nytt med god samvittighet. Jeg har også blitt flinkere til å rekke opp, garnet kan jo bli til noe annet istedenfor å bare ligge der.

Topsy said...

Du ser ikke ut til å bli arbeidsledig med det første nei! Masse fint du har på gang.

Anne Elise said...

Masse spennende her!! Gleder meg til å se det ferdig etter hvert....

Anne Elise said...

Award til deg i blooggen min.

bonkjærringa said...

Her var det mange prosjekter. Ønsker deg en riktig god helg.

Anonymous said...

Innom med en god helg klem :)
Ronille

Elisabeth said...

Dersom man ikke er fornøyd med et påbegynt prosjekt er det like godt å rekke det opp. Da slipper man å ha tanken på det gnagende i bakhodet :) God helg!

vibbedille said...

ÅÅÅåååå det er herlig å rekke opp UFOer!!! Iallefall de som aldri blir ferdig! Eg har tatt enVOKSEN avgjørelsei kveld hehe meg og Trollmor hr begynt påPenrose, eller eg skulle FORTSETTE på mitt(begynte jan 07!) mn eg var ikkje fornøyd med strikkingen min fra 07 så eg tok en kjapp avgjrelse:Kast de 3 feltene og beynn på nytt!Enkelt og greit og NÅ er eg fornøyd!!! he he ikkje sjans å rekke opp så det går i bosset!

Kooos deg og ha en herlig helg!

Klem Vibbedille

Anlen said...

Du har visst omtrent mange prosjekt på gang, du:) Eg har stort sett berre eit eller to.... Må nok skjerpe meg!!

Anne Grete said...

Ja, her kommer det til å bli mye fint.Må nok komme å se en dag, hvordan det går med strikkinga.
Takk for koselig kommentar på siden min.
Ønsker deg en riktig god helg.

daria said...

jeg har fem ufoer og desverre så dukker det opp bare flere av de,så jeg skjønner problemet ditt og du får full støtte fra meg,tihi kos deg i helga

maicher said...

leather handbags
bags
bag
handbag
handbags