Wednesday, August 27, 2008

What to knit of all the yarn I've got?

Nok en utfordring på Hobbyboden, rydd i hobbylageret ditt. Javel, javel, jeg har ikke så mye garn som mange andre, men absolutt nok. I hvertfall i følge mannen. Jeg hentet mine tre kasser med garn og helte ut alt på gulvet. Det ser absolutt ut som mer når det ligger i en haug på gulvet.


Another challenge at Hobbyboden, tidy up in you hobbystash. Well, well, I don't have that much yarn compared to a lot of other, but definitely enough. At least if you ask my husband. I picked up my three boxes of yarn and put it all over the floor. It definitely looks like more when it's in a big pile on the floor.


Jeg sorterte litt og la garnet pent tilbake i kassene. Det morsomme med å rydde litt i garnet, er å kjenne litt på det før jeg legger det på plass. For ikke å snakke om alt det garnet jeg egentlig hadde glemt at jeg hadde. Men jeg tror jeg har en plan for det meste av garnet. Mangler bare tid til å strikke alt jeg har planer om.

I sorted the yarn and put all the skein back in the boxes. The great thing about cleaning up in my yarn stash, is to feel and cuddle it before I put it back. Not to talk about all the yarn I completely forgot I had. But I think I have a plan what to knit for most of my yarn. I just lack the time to do it.

Siden jeg brukte slutten på OL-alongen til å gjøre ferdig et par WIP'er, så har jeg kun de eldgamle UFOene mine igjen. Jeg har tatt bilde av tre av dem, men mangler en duk som skal broderes, bølgeteppet og to julestrømper. Så får vi se om jeg faktisk får gjort noe med dem også. Den i lilla og brun er en Inga-lue til Irenesol sitt prosjekt. Den lyseblå er en Beaded camisole. Jeg tror jeg ender opp med å rekke opp hele og starte på nytt. Ikke helt fornøyd med størrelsen. Også er det en Firestarter-sokk i Knit Picks-sokkegarn. Der kommer jeg nok til å strikke sokk nummer to snart.

Since I used the last period of the OL-kal to finish a couple of WIP's, that means I have only some very old UFO's back. I have photographed three of them, but I still have an embroidered table cloth, my ripple and two Christmas stockings. Time will show if I actually get the time to finish them. The three I took a picture of is a purple and brown Inga hat for Irenesol's cancer project. The light blue is a Beaded camisole. I actually think I'm going to rip the whole thing and start over. I don't think the size is right. And at last there is the Firestarter sock in Knit Picks sockyarn. I will definitely knit another sock.


Inni mellom dette, starter jeg jo alltid på noen nye prosjekter. Lurte lenge på hva jeg skulle gjøre med Malabrigo-garnet jeg fikk i teacher-swap av trustcrazyidea. Endte til slutt på denne fine cardigan/vesten av Meghan, Shalom cardigan. Eneste jeg mangler er en knapp som passer. Jeg hadde ingen hjemme, så jeg må ut på shopping.

Between all of this I started a new project as I do a bit too often. I looked around for the perfect pattern for the Malabrigo yarn I got from truscrazyideas in the teacher swap on Ravelry. I landed on this great pattern from Meghan, Shalom cardigan. The only thing I'm missing is a button. I don't have the perfect button, so I have to go shopping. A real bummer.
Jeg har kommet godt i siget med brødbakingen. Nybakt brød er godt, og det går unna.
I'm on a roll. Made some more bread. Freshly baked bread is delicious and we're eating a lot of bread these days.

11 comments:

Hannes hage said...

Må si du har vært flink til å rydde, og jammen er det mange garn-skatter du har. Du kommer nok til å trylle frem de vakreste ting med det garnet.
Ha en fortsatt fin dag.

Anonymous said...

Du har vært flink til å rydde, og det er jo så herlig å vite hva man skal lage av det garnet man har. Men så var det jo det med tiden ja.

Anonymous said...

Mye herlig garn, ja!

Fru Dart said...

Rydde i garnlageret ja... Skal nok det jeg også etter hvert, men skal pusse opp soverommet først, og da får jeg skikkelige hyller å legge dem i :-) Den vesten var skikkelig fin. Likte fargen godt ;-)

Anonymous said...

Når garnet ligger sånn er det rene godterihaugen :)
Du er jammen flink som både rydder og finner fram gamle ufoer for å gjøre ferdig.
Det er mye fint å se på bloggen din.

Anonymous said...

Modig!
Tror ikke helt jeg tør det der, dessuten kan jeg ikke siden garnet litt er klokelig(?) fordelt på to byer, hehe.

Fine ting du lager også:-)

Myrtle said...

Hei!Fant fram til bloggen din via en annen blogg. Mye fint du lager. Hadde en sånn garnopprydding tidligere i år -artig å se hva man har...

Fru Keilegavlen said...

Så flink du har vore å rydde!! Eg kjøpte meg ei hylle på IKEA for nokre år sidan og ein del kassar til å ha garnet oppi. Er så mykje enklare å finne fram i garnet då og ha oversikt over kva ein har. Du kjem nok til å trylle fram mykje flott av dette! Deilig brød har du bakt og...mmmmm....

Anonymous said...

Du har da sannelig ikke mer garn, wips og ufoer enn en seriøs strikker MÅ ha :-)

frksnupp said...

Masse deilig garn der ja...Shalom ble flott. Takk for i år, håper vi sees nest år i Tananger også =)

Anonymous said...

Hei Amylin.
Jeg vet jeg er altfor sløv med å skrive i andres blogger, men jeg prøver ha runde av og til hvor jeg iallefall skribler litt i bloggene til de som har skriblet hos meg. Det er jo ikke alltid jeg har tid til å skrive, med liten baby i hus og MIN tid er så altfor liten.

Må si du har vært flink å rydde i garnet ditt. Tre kasser er vel ikke det værste her i verden. Da har nok jeg mere garn enn deg, ja.
Jeg også har planer for mye av garnet, men det er jo som sagt den tiden å få til å strekke til.