Monday, August 18, 2008

Maybe a knitting break would be a good idea?

Ja, ja, den ene strikketabben etter den andre. Jeg har nå tatt fram noen WIPs for å gjøre ferdig, og har gjort ferdig jakka mi fra Drops i silkealpakka. Den ble for liten! Eller den går akkurat, men den er ganske trang i livet. Jeg la opp mindre masker enn i oppskriften, fordi jeg syntes den ble litt vid. Nå som jeg er ferdig og studerer bildet litt nøyere, ser jeg jo at den skal være vid nederst. Har veldig lyst til å starte på en ny til meg selv med en gang. Hvor er garnbutikken? Men behersker meg litt, og setter som mål og strikke en til i løpet av høsten. Det var kjapt og lett å strikke med silkealpakka, så det gjør det i alle fall lettere å tenke på og strikke en ny jakke med det samme. Well, well, one knitting mistake and yet another one. I've finished some WIPs and have just finished my jacket from Drops in silkalpaca. It's too tight! Or it fits excactly if I hold my breath. I casted on fewer stitches than the pattern said, because I thought it was a bit too big. Now that I'm finished and study the picture closer, I can see it is supposed to be loose fit before the waist. I just want to start on another jacket for myself right away. Where is the yarn store? But I strain myself and instead I'll make a mental note to knit one during the autumn. It was a fast knit and the yarn was easy to knit. At least that makes it easier to think about making another one.

Jeg har også strikket ferdig Feminin rib fra boka Kæk og klassisk børnestrik av Samsoe. Den er enkel å strikke, men synes allikevel det går litt tregt.
I have also finished Feminin rib from the book Kæk og klassisk børnestrik by Samsoe. It's easy to knit, but I think it takes some time to finish it.

4 comments:

Kate said...

Så synd at jakken ble for liten, den var skikkelig fin. Håper du orker å starte på en ny.

LinnMarit said...

ojoj ble den for liten? den er mektig flott alikevel! takk for kommentaren i bloggen min, det ble tur til garnbutikken for meg ja:)

Silja said...

Så irriterende! Det var en flott jakke da ihverfall!

Skogstrollet said...

Kjempefin jakke. Produktiviteten din er imponerende....
OL-jakka var også kjempefin.