Saturday, May 05, 2007

Not my intention

Det var overhodet ikke meningen at jeg skulle hekle et Bølgeteppe, men nå er jeg i gang. Har ikke kjøpt inn garn til hele teppet, men har nok til helgas arbeid;) Mannen syntes det var blir et fint teppe og kjørte til og med rundt i dag for å finne en Rema 1000 butikk som hadde garnet. Jeg hekler i Mor Aase. Det blir mykt og godt. Dette er nok et av mine langtidsprosjekter. Har vært ivrig nå, men vi får se hvor lenge den iveren holder. Planen er å bli ferdig med teppet før sesongen for slumretepper setter inn for fullt igjen.
I really had no intention what so ever to start crocheting a ripple, but here I go. I haven't bought yarn for the whole thing, but just enough for the weekend;) My husband actually liked the ripple and drove me around today to find a store which sold the yarn. I'm using Mor Aase wool. Soft and delicate. This is one of my longterm projects. I have been very eager to start, but I know myself and soon the progress is going to be slower. My plan is to finish it before the winterseason comes again.

Jeg har strikket en kjole til Babyborn-dukka til tulla. Hun var litt skuffet for at det ikke var ekte 17.mai-kjole, og det betyr da bunad. Var innom Bogerud og kjøpte inn et hefte med oppskrifter på dukkeklær. Fant nemlig en drakt som ikke var så mye dill dall på.
I have knitted a dress for my daughter's Babyborn doll. She was a bit disappointed that it wasn't a real 17th of May-dress, that means a Norwegian folk dress. Stopped by a yarn store and bought pattern for doll clothes. Found a dress which didn't have that much pattern on it.

5 comments:

Anonymous said...

Stikker innom på besøk for å se hva for spennende du holder på med. Det bølgesjalet ditt blir kjempefint. Likte fargene du hadde plukket ut :)

Ha ei fin uke

Anonymous said...

Jeg tror, det bliver et meget flot tæppe. Så herligt at manden hjælper dig med garnet ;)

Anonymous said...

Så flott at du har begynnt med bøleteppet. Det er bare så flott. Supre farger har du valgt også. Den kjolen til baby born var jo bare så nusselig da. noen som blir veldig fornøyd nå ja :)

Anonymous said...

den kjolen var bare utrolig søt!!

Og det teppet.. Jeg skjønner du har begynt på det, for de er jo bare knallfine!! Gleder meg til å se utviklingen av det!

Cloudberry said...

Kjempefine farger på teppet du hekler! Ha en fin dag :)