Tuesday, May 01, 2007

Finished projects

Ja, da var Argosy-skjerfet mitt ferdig. Måtte strikke noen strafferunder, gitt. Rett før jeg skulle starte med felling, oppdaget jeg at jeg hadde gjort en feil helt i starten av skjerfet. Irriterende, men det var bare å rekke opp hele skjerfet og starte på nytt igjen. Nå er skjerfet strikket på nytt. Mangler å feste tråder, men det skal jeg gjøre i kveld. Det ble så deilig og fargene er nydelig. Innbiller meg at jeg kommer til å bruke det skjerfet ofte til vinteren.

Yes, my Argosy-scarf is finished. Had to knit extra rounds, irritating. Right before I was supposed to finish it, I discovered a fault at the start of the scarf. Irritating, but I just had to undo the whole scarf and start again. Now the scarf is once again knit. I have to weave in threads, but that's my work for tonight. The scarf is lovely, and the colors are beautiful. Imagine myself using it a lot this winter.

Fikk nok garn til å strikke meg en Calorimetry også. Deilig. Det pannebåndet sitter så godt på hodet. Planen videre nå er å strikke de får omgangene jeg har igjen på djevel-lua og starte på Baudelaire-sokkene.

I had enough yarn to knit myself a Calorimetry too. Lovely. That headband fits so nicely. My plan now is to knit the few rows I have left on the Devilshat and then start on my Baudelaire-socks.

4 comments:

Anonymous said...

Så flotte ting du har strikket! Dette skjerfet tror jeg ikke at jeg har sett tidligere - hvor finnes mønster på det, tro? Og ser at det er enda ei som har blitt forelsket i NOROgarnet! Godt vi er flere! Ha en flott søndag!

Pinneguri said...

Genial Calorimetry med det NORO :) Er det spenst nok i det så det sitter godt?

Marianne said...

åååhhh, så flott!
Nydelig herlig! Jeg skal strikke det jeg også, bare ikke kommet helt så langt enda, og det er flott å få inspirasjon her inne hos deg :)

oppskriften ligger på knitty.com for andre som har lyst til å strikke det.

Beate said...

Wow! Det Argosyskjerfet og Calorimetryen var nydelige. Herlge farga. Tror æ snart må bestille Norogarn.