Tuesday, November 22, 2011

A New DiscoveryJeg har oppdaget noe nytt. Det går utrolig fort å hekle en lue. Det er utrolig lett å bli hekta. Det er umulig å hekle kun en lue. Men jammen kjekt at disse oppdagelsene gjør at lageret minker. Enn så lenge. Jeg har også oppdaget at det kan hende jeg må ha mer av riktig garntykkelse, dvs. superwash-tykkelsen i riktig farge. Enn så lenge bruker jeg av garnrester jeg har i lageret. Lurer på om alle jeg kjenner vil bli glade for en hekla lue i julegave??? Jeg har brukt Karisma, Merino Extra Fine, Jaeger superwash og Smart i disse fire luene. Kan jo si at tulla stakk avgårde med kattelua med en gang. Lillegutt vil ha en Pacman-lue, men i Merino Extra Fine for det klør visstnok ikke. Hvem som skal ha de andre luene? Tja, det må jeg tenke litt på. De er for morsomme å lage enda til at det er noen mottakere. Regner med at jeg finner noen.

I discovered something new. It is a fast thing to crochet a hat. It's incredible easy to get hooked on doing it. It is nearly impossible to crochet just one hat. But all this makes my yarn stash decrease. At least for now. I have also discovered that I might need more yarn with the right gauche and the right colors. For now I'm using out of my stash. I wonder if everyone I know will be happy to get a crocheted hat for Christmas present this year??? I've used Karisma, Merino Extra Fine, Jaeger superwash and Smart to these four hats. I have to say that my daughter snatched the cat hat right away. My son wants a Pacman-hat but crocheted in Merino Extra Fine because that yarn doesn't itch. Who want the other hats? I have to think about that one, but they're still so funny to make that I don't think about who gets them. I guess I'll figure out that later.

8 comments:

Erica said...

Regner med å bli hekta jeg også, etter i morgen. Flotte luer!

Silje sin blogg said...

Morsomt å se det er flere som har fått denne sykdommen;) hehe! Jeg har heklet 3 luer siden fredag nå;) Og har faktisk jobbet litt innimellom;) Titt gjerne innom min blogg, luene våre er ganske like;)

Silje sin blogg said...

Det går veldig veldig fort med så tykt garn! Eskimo er ett garn fra Drops i mange mange fine farger, SOM IKKE KLØR!!!! Det er det aller viktigste synes jeg! Klarer ikke luer som klør. Har faktisk fått pakken med 21 nøster med Eskimo! Det blir mange luer det;) hi hi
Skal vise frem fargene på bloggen etterpå;)

Marion said...

Wow, så flink du er til å hekle da! Kjempefine luer:)

wims said...

Knallfine luer. Og ja, det er fort gjort å bli hekte... ;O)

Frk.Badegakk said...

Naaaajs! Kanskje jeg også må hive meg på den bølgen der etterhvert. Etter eksamen kanskje...=P

medina said...

Stilige, stilige, stilige luer!!

Ruth@ said...

Hei på deg vennen..
Får si du har fått fart på hekle nål... og så mange fine luer du har produsert