Tuesday, May 25, 2010

One pair to go

Ja, det nærmer seg, det nærmer seg. Jeg har et par på pinnene, og jeg rekker å bli ferdig med det paret før mai er ferdig. Her er par nummer 49. 50 og 51. Par nummer 48 må broderes ferdig før det vises ordentlig fram. Par nummer 49 er til meg, strikket etter oppskrift av Wendy Johnson og med Koigu fra en swap-venn fra USA. Ble veldig fornøyd med disse sokkene.

Yes, I have only one pair of socks left. I have it on the needles, and I really hope to finish before May is over. Here is pair number 49, 50 and 51. Pair number 48 needs some needlework before it's done. Pair number 49 is for me, knitted after a pattern from Wendy Johnson in Koigu from a swapee from USA. I'm really happy the way these turned out.


Par nummer 50 og 51 er barnesokker strikket i restegarn, eller det rosa paret har jeg ikke strikket det største paret enda. Det er det paret jeg har på pinnene, så det kommer snart.

Pair number 50 and 51 are children's socks and knitted in leftover yarn.


Og ja, jeg har sprukket på garnslankinga så det holder. Her er alt godiset fra Knit Picks. Jeg kan vel egentlig ikke si jeg er lei meg heller, kjenner jeg. Det ble så mye deilig garn.

And yes, I completely broke down and bought too much yarn from Knit Picks. I can't really say I'm sorry, cause when I look at all the wonderful yarn I bought, I'm not sorry.


For å gjøre sprekken komplett, har jeg fått tre nøster med Bugga også.

To make the destashing break down complete, I bought three skeins of Bugga as well.

5 comments:

Bente K L said...

Flotte labber
Å det garnet kunne eg tengt meg:)
Men eg får vel sjå kva du lager.
Takk for helsinga i bloggen:)

Moan said...

Vi heier deg inn i mål!
Og gudamei, så mye flott garn. Nesten så en får lyst til å bestille selv.. :-)

Saga said...

Åh..det røde garnet var utrolig lekkert. Skjønner godt at du sprekker.

Smarie said...

Lekre sokker ;o) Men så mye lekkert garn du har fått...og kjenner bestillingslysten kryper innpå ;o))

Erica said...

Gratulerer, det er viktig å sprekke med stil!