Saturday, May 29, 2010

I've Done It

Jeg hadde ikke helt troen på at jeg kom til å klare det, men nå har jeg klart det. Det er til og med noen få dager igjen før kalenderen viser juni. Jeg har klart å strikke 52 par på 52 uker. Ikke har jeg hatt følelsen av at jeg kun har strikket sokker det siste året heller. Jeg har absolutt hatt tid til å strikke andre ting enn sokker, men har ikke meldt meg på neste plunge. Det holdt absolutt en gang. Nå skal jeg konsentrere meg om å bli ferdig med påbegynte prosjekter.

Her er flettesokker strikket i Sterk. Oppskriften er fra Garnstudio. Sokkene blir kosesokker til meg.

I didn't quite believe that I could do it, but now I've done it. It's even a few days before the calendar shows June. I have managed to knit 52 pairs of socks in 52 weeks. Never had the feeling of only knitting socks the last year either. I have absolutely had time to knit other things during the last year, but I didn't sign up for the next plunge. It was more than enough to do this once. Now I'm going to attack my UFOs and WIPs.

Here's my cable socks knitted in Sterk. The pattern is from Garnstudio. The socks are going to be my cozy winter socks.


Disse sokkene kommer til å bli mine favoritter, og selv om jeg er glad for at jeg ikke kan gå med dem på premieren, kommer jeg nok til å bruke dem mye til vinteren. Mønsteret var enkelt, men jeg måtte gjøre noen forandringer. Sokkene mine er strikket lengre, så broderingen av båndet måtte tilpasses litt. Dessuten ville jeg ha med at båndet var røket og improviserte litt der også. Sokkene er strikket i sort Fabel og rød WM. Må nok strikke flere av disse i gave.


These socks are a highly possibly favourites to come, and even though I can't use them at the premiere, I'm going to use them a lot next winter. The pattern was easy, but I had to do some changes. My socks are knitted longer than the pattern, and the embroidering of the band had to be adjusted. I also wanted to show the band was cut, and had to improvise a bit there as well. The socks are knitted in black Fabel and red WM. I guess I have to knit more of these socks.

12 comments:

Gudrun said...

Takk for koselig komentar i bloggen min :)
her var det mange fine sokker. jeg er ikke så glad i å strikke sokke..blir bare de høyst nødvendigste her i huset

Elisabeth said...

Gratulerer til deg også! Mange tøffe damer som har kommet seg gjennom denne sokkeutfordringen :)

sipusa said...

wow! Gratulerer med 52! Fine også, ja i hvert fall de to jeg ser her men jeg har en følelse av at resten er bra saker også:-)

Judith said...

Gratulerer, bra jobba!

Xhantppe said...

Så flotte sokker! Det er en lite award til deg i bloggen min.

Lisbeth Bula said...

Du har gjort en mega-innsats. Og flott resultat ble det!

Laila said...

Gratulerer med 52 par sokker på 52 uker :-)

Moan said...

Gratulerer med 52!
De sorte og røde er bare helt.... fantastiske!!

Frk.Badegakk said...

GRATULERER!!! Jeg kom halvveis og fikk krupp. Så jeg slengte meg på sjalbølgen istedet og surfer som en gal....!=P

toja said...

52 par på 52 uker!!! Jeg er dødsimponert!

Erica said...

Gratulerer så masse med de 52! Og Eclipse-sokkene var bare superrå!

mimouna said...

Flotte sokker.

Jeg har heller ikke meldt meg på neste plunge, 52 par holder for en stund. Men det finnes jo fortsatt uprøvde mønstre der ute... ;o)