Thursday, May 13, 2010

Almost there

Nå er jeg nesten ferdig med 52 pair plunge III. Dette er mitt par nummer 47. Jeg har to par på pinnene, og håper å bli ferdig med de to parene i løpet av helgen. Det har gått litt i rykk og napp med sokkestrikkinga, og påmeldinga for neste plunge er allerede godt i gang. Jeg har ikke tenkt å melde meg på en gang til, tror det holder å bevise for meg selv at det går an å strikke 52 sokker på 52 uker en gang. Dette paret er strikket etter oppskriften Piece of My Heart i Drops Delight på pinne 2,5 mm.

Almost there! This pair is my pair number 47, and with two more pairs on the needle, that means I'm almost done with the plunge. The sign up for next plunge has started a while ago. I have no plans to join, I think it was enough to prove to myself that I can actually knit 52 pair in 52 weeks once. I'm still not done, and I'm not doing it again. This pair is knitted after the pattern Piece of My Heart in Drops Delight on needles 2,5 mm.

2 comments:

Erica said...

Så kult det garnet var! Har 2 farger liggende selv, men har ikke helt bestemt meg for mønster. Krysser tærne for at du kommer i land med plungen, fingrene trenger jeg selv til strikking. Jeg er på mitt 51ste par, men det er knestrømper. Vi får håpe Madnessmønster 5 kommer snart!

PerJorun said...

Søkke ta som du produserer! Eller kanskje jeg skal si Sokke ta som du produserer.. hihi.. du fortjener noe jeg har på bloggen min til deg :-)