Monday, March 09, 2009

Making UFOs

Det høres jo litt rart ut å lage flere UFO'er, men det er altså det jeg holder på med. Jeg strikker og strikker, men har ingen plan om å ferdigstille noe av det jeg strikker før etter 1.april. Årsaken: Erica har startet en regional mekkekrampe inne på Hobbyboden. Det regionale laget som har mekket opp flest gram garn pr. deltager i løpet av april, vinner. Det er lov å gjøre ferdig UFO'er og hele vekten teller med. Altså, her mekkes det UFO'er til den store gullmedaljen.

It may sound a bit strange to make UFOs, but that's what I'm doing. I'm knitting and knitting, but have absolutely no plans to finish anything in March. Why? Erica have started a Region Knitcompetition at Hobbyboden. The Region with the most knitted grams of yarn in April wins. The competition allows the competitors to finish UFO's and the whole weight counts. So, I'm making UFO's.
Petunia har startet en bloggutfordring, ABC i ord og bilder. Hver uke skal deltakerne legge ut et bilde som omhandler ukens bokstav. Denne uken er det selvfølgelig A. Hva forbinder jeg med A? Det er så mye, men akkurat i dag ble det aften. Jeg er glad i ordet aften, det har noe litt mer høytidelig over seg enn ordet kveld. Ordet aften bærer løfter om noe koselig, romantisk, noe mer enn vanlig kveld. Hvordan ta bilde av en slik aften? Tja, jeg får ta bilde av min aften i dag. Den er ikke romantisk og heller ikke høytidelig, men koselig, det tror jeg den blir. Jeg har tent stearinlys, har pc'n ved siden av meg og strikketøyet i fanget. God aften til alle!

19 comments:

Petunia said...

Så flott at du ble med da! Her er det mulighet til å henge seg på hele uken nå på denne første runden.
Aften er et flott valg for A. Det er deilig når kvelden senker seg og ungene er i seng og man kan synke ned i sofaen med blogging og en god kopp te:)

Liv said...

Dette så koselig ut, det er ote sånn mine AFTENER også er:))

vi "snakkes" vel:)

marteks said...

God Aften :) og takk for kommentar i bloggen min. Bra valg for A. Vi må passe på å ta mer notis av slike vanlige, men utrolig koselige aftener.

Hobbygåsa said...

Aften er en flott tolkning, det ser veldig koselig ut. Høres gøy ut med disse strikkemaraton konkurransene, med mange ventende ufoer får du jo mye ferdig på en gang.

Gamleheksa said...

Så artig bilde. Levende lys og strikking er svært viktig i mitt liv også.

Ruth said...

Så flott løsning. Sånn er stor sett mine aftener også. Og jeg er enig med deg. "Aften" er et veldig fint ord.

Trine Lill said...

Så artig vri på A`en!:)
Koselige bilder du har!
Ha ei fortsatt fin uke!

Tofo said...

Fin tolkning av A-en!
Jeg har også mang UFOer, men av andre grunner. Jeg elsker å beynne på nye ting;) Så får jeg heller bruke høsten til å gjøre dem ferdig. Hihi. Koselig at du stakk innom meg!

Januarsola said...

Så koselig aften og blogg du har!
Ingenting er vel bedre enn å tenne lys og kose seg med strikking på den tiden av døgnet. Da kjenner også jeg roen komme etter en hektisk hverdag.
Orginal vri på bruken av bokstaven A! Ha en fin uke ;)

Red Hobbitt said...

Så herlig å få ferdig noen ufoer. Har alt for mange av de, men har alltid lyst til å heller strikke noe nytt. Den eldste ufoen er nok et heklet sengeteppe som jeg startet på i 1988.
God natt!

Anonymous said...

Tusen takk for koselig kommentar i min blogg!! Blir alltid imponert av alle dere flittige håndarbeidsdamer der ute!! :-)

syglad said...

Ufoer kam jo sandelig være kjekt og ha også jo.
Har aldri tengt slik på det, men en konkuranse er en konkuranse det :-)
Ønsker deg en flott dag :-)

Kathrine said...

Godt tolket:) ha en fin fin uke!

:))

heidi said...

Du har helt rett i at aften er fint og koselig ord. På hedmarksdialekta bruker vi sjeldent det ordet... i alle fall gjør ikke jeg det. Egentlig litt rart, men det har et veldig høytydelig preg synes jeg.

Uansett ser det ut som om din aften var veldig koselig!

Baddie said...

Her strikkes det, men ikke ferdigstilles ser jeg. Lykke til i konkurransen. Det ligger forresten en musikkaward til deg på bloggen min.

viola said...

Hei.
Søtt bilde på ord på bokstaven A! Og takk for din kommentar! :)
Aftener er visst jeg også klad i, da jeg er B-menneske. Men nå - god natt!

turvid said...

Du er igang med å lage ufoer ja - hehe. Jeg gleder meg til å heie på dere :)

Bitt@mi said...

Så du lager UFO'er du også? Det gjør jeg for tiden, og det er faktisk morsomt:-)
Flott valg for ABC i bilder:-)

Marihøna said...

Er sikker på at du hadde en hyggelig Aften :)