Thursday, February 21, 2008

Five days without Internet access

Vinterferie-tid med hytte på fjellet, skigåing, aking og ikke noe Internet. Hva gjør man uten Internet i fem dager? Jeg vet ikke hva du hadde gjort, men jeg brukte kveldene til å strikke blant annet. Oppdaget at Internet er en ordentlig tidstyv. Jeg sitter nok mer på data'n enn jeg innbiller meg. Jeg har ikke strikket hele bunadskjolen på fem dager, men har strikket 13 cm av det svarte og alt det røde. Mangler belte, kanter og montering. Har igjen montering av nikkersen til lillegutt også. Det røde er vesten til lillegutt. Mangler å strikke bakstykket. Fant ut at jeg skulle bare strikke og la montering være igjen til jeg kom hjem. Vet ikke helt hvor smart det er, men det var deilig bare å strikke og ikke tenke på montering. Får ta et ordentlig skippertak med montering i nærmeste framtid.
Winterholidays in a cabin up in the mountain, cross country skiing, sleighrides and no Internet. What do you do without Internet for five days? I don't know what you would do, but I used the evenings to knit. I discovered how much time Internet actually takes. Time flies when you're surfing around. I probably use a lot more time on Internet than I thought I did. I haven't knitted the whole dress in five days, but 13 cm of the black and all the red. I have to weave in threads, knit the belt and edging. Have to weave in threads on my son's pants as well. The red is a vest to my son. I have to knit the back. I found out that on holidays I would only knit and not weave in threads and do the boring work. Don't know how smart that decision was, but I guess I know what to do the next evenings.

8 comments:

Anonymous said...

Heisann. Vi har også hytte på fjellet uten strøm, vatn og internett. Litt solcelle og et agregat, gasskomfyr og kjøleskap, men du store verden som vi koser oss der oppe. Og tenk alt vi får strikka... Nei livet på hytta er hææærligt :) Nydelig bunad du har strikka.
Ha ei fin helg.
Ronille

Anonymous said...

Se der ja! Tenkte jeg skulle si at man strikker så klart, og det var jo akkurat det du hadde gjort! Så langt du er kommet, synes ikke det er lenge siden du la opp til skjørtet jeg...

Anonymous said...

Internett er tydeligvis tidstyv ja - det visste jeg egentlig fra før, jeg bare fortrenger det *hihi*

Gleder meg til å se ferdige festdrakter!!!

jogusi said...

Takk for besøk i bloggen. Koselig. Du har laga mye fint. Bunaden er kjempefin, ellers er sokker, luer og det andre fine. Stikker nok innom igjen. Legger deg til under favoritter jeg. Håper at det er greit. Lettere å stikke innom da.

Anonymous said...

du har så mye flott du har strikket, og ferie uten netttilgang det er ferie det..

Inger said...

Du har jo fått strikket masse i vinterferien. Tror det er sunt å være uten nett noen dager jeg - for at det er en skikkelig tidstyv - det er helt sikkert :o)

Gratulerer med dagen forresten! Håper du har hatt en fin dag.

Anonymous said...

Nåh....hvis jeg hadde...så hadde jeg nok gjort som deg, strikket...og strikket, og hørt radio.

Anonymous said...

Merkelig med disse tidstyvene. Jeg merket det samme i juleferien. Utrolig hva man får strikket uten Pcen i nærheten.
Nå synes jeg du var kommet langt på kort tid før ferien jeg da. Så du er nok ekstra effektiv.