Thursday, April 19, 2007

Exhibitionist challenge 5

De to siste utfordringene i exhibitionist alongene var å ta bilde av noe merkelig. Den har jeg ikke klart enda. Og den andre var å ta bilde av det vi holder på med av strikking. Det har tatt litt tid å finne fram. Jeg fant ut at jeg har altfor mye garn i stua. Har kjøpt meg en liten eske som får plass under hjørnebordet til strikking jeg holder på med. Den skulle jo ikke fylles opp, men se her hva som lå i den esken. Litt mer enn jeg trodde.
The last two challenges in the Exhibitionis along, was to take a picture of something strange. I haven't done that one yet. It's quite hard actually. The other challenge was to take a pciture of everything we are knitting, our WIP's in other words. It took some time to find everything. I found out that I have way too much yarn in the living room. I have a box which fits under the corner table for my WIP's. It wasn't supposed to be full, but look here what was in the box. It was a bit more than I thought.

For øyeblikket holder jeg på med Branching out skjerf nr.4. Jeg strikker i samme garn som det forrige, Gedifra easy soft. Kjøpte to nøster, men det holdt med et nøste til et skjerf. Det første jeg strikket var en gave, men siden det var nok garn til et nøste til, holder jeg på med et skjerf til meg selv.
At the moment I'm knitting my fourth Branching out scarf. I knit this one in the same yarn as my third, Gedifra easy soft. I bought two skeins, but it was enough with one skein for a scarf. The first one in Gedifra easy soft was a gift, but since I had another skein, I'm knitting a scarf for me.

Har visst fått litt dilla på skjerf, for jeg holder på med et Argosy-skjerf også. http://www.knitty.com/ISSUEwinter06/PATTargosy.html Strikker i Noro.


I have got a thing for scarf, obviously. I'm knitting an Argosy scarf as well. The yarn is Noro kureyon. http://www.knitty.com/ISSUEwinter06/PATTargosy.html

Blir visst ikke ferdig med disse Baudelaire-sokkene mine. Sikkert fordi jeg har strikket den første sokken to ganger og måtte rekke opp igjen. Hadde egentlig fortrengt dem, men nå kom de fram igjen. Jeg har bestemt meg for å prøve og strikke de ferdig rett etter Branching out skjerfet mitt.

These Baudelaire socks are now UFO's. Hard to knit, mostly because I have knitted the first sock two times, but knitted wrong, so I had to do it again. I'm still on the first sock. Think I forgot them on purpose. Have decided to try to knit them right after my Branching out scarf is finished.

Holder også en djevel-lue fra Nøstebarn. Det er tulla som har ønsket seg en orange lue. Lurer litt på om den kommer til å bli brukt, selv om hun har valgt farge, for hun er veldig rosa.
I'm also knitting a devil-hat from Nøstebarn. It's for my daughter. She wanted an orange hat. I'm wondering if she's going to use it, even though she picked the color, she is a very pink girl.


Jeg meldte meg på GAAA-along på Hobbyboden, men henger veldig etter. Har ikke klart å fullføre en eneste lapp. Det krever rett og slett for mye konsentrasjon, og det har ikke jeg på kveldene. Må liksom følge med på tv samtidig og det går bare ikke godt sammen med lesing av oppskrifter til GAAA-lapper. Jeg har veldig lyst på teppe i kjellerstua, så jeg skal ta meg selv i nakken og strikke teppet, med tiden.

I signed up for a GAAA-along at Hobbyboden, but I'm not keeping up with the speed. Actually I haven't finished one single piece. The pattern demands my full concentration, and I can't handle that in the evening. Really need to have an eye on the tv and that combination of tv watching and reading the pattern for GAAA-pieces is not a good combination. I really want a carpet for my basement, so I'm going to pull myself together and knit the afghan, with time.

I tillegg til det jeg har tatt bilde av, holder jeg på med en Nøstebarn-dress til og en kragejakke fra Nøstebarn i voksenstørrelse. Skjørtet Hey Mickey er heller ikke helt ferdig. Det var mine arbeider for tiden. Det ble en del, men denne utfordringen fikk meg i alle fall til å finne dem fram igjen. Så får vi se om det var nok inspirasjon til å få ferdig arbeidene mine. Takk MayaB for en morsom along.

In addition to the pictures, I'm knitting another suit from Nøstebarn and a jacket from Nøstebarn in adult size. The Hey Mickey skirt isn't done yet either. So that's my WIP's at the time. It's some. Time will tell if this along was enough inspiration to finish my projects. Thanx to MayaB for an interesting and fun along.

3 comments:

Anonymous said...

Hei og takk for hilsen i bloggen min. Mykje fint her i bloggen din, ser du har flere prosjekter samtidig, og det er heilt normalt!! Ønsker deg ei fin helg :)

Anonymous said...

Gleder meg til å se NORO-skjerfet ditt ferdig! Det tror jeg blir supert!

Anonymous said...

Er på bloggbesøk. Flotte skjerf du har laget. Likte veldig godt det siste du har laget i rosa!