Saturday, January 20, 2007

Hemmelig hobbyvenn

Jeg har fått pakke. En flott pakke fra min hemmelige hobbyvenn på www.dinhobby.no Flott turkis garn fra Mor Aase og et nøste bomullsport. Med i pakken var det hvit sjokolade og te, samt oppskrift på stjernehals og klut. Har allerede begynt på stjernehalsen.Holder på med mitt andre kirisjal. Strikker i alpaca-garn fra Du Store Alpakka.

Erisen min snegler seg framover. Det går ikke fort, men det går framover. Med dette tempoet her, er jeg ferdig om to år. Skal nok sette opp tempoet, men har liksom så mange andre prosjekter for øyeblikket. Men skal bli ferdig, for jeg har veldig lyst til å begynne og bruke genseren, da.


Mine første Baudelaire-sokker ble altfor lange. De ser egentlig helt komiske ut, selv om de passer sånn bortsett fra lengden. Sokkene er en gave, så de skal være litt større enn mine føtter, men disse ble altfor store. Må nok rekke opp og få foten litt kortere. Det er jo et prosjekt i seg selv.


Vi var innom butikken i dag. Mannen har veldig lyst på en ny lue, så da kjøpte jeg garn til det. Faktisk kjøpte jeg kun disse to nøstene.


Bestilte denne boka på nett. Planen er å strikke et sånt teppe til å ha i kjellerstua. Jeg har bestilt 40 nøster fra Sparkjøp, så får vi se hvor lang tid det tar å strikke det teppet.


I går kveld måtte jeg ha noe på pinnene som var lettstrikket. Strikket en Victoria-lue, men mangler å feste tråder, strikke blomst og sy på perlene. Skal prøve å motivere meg for å gjøre det i kveld.
2 comments:

Marianne said...

Gud bedre så effektiv du er! Det skal bli spennende å se Kiri-sjalet når det er ferdig, garnet fra du store alpakka er virkelig herlig!

Anonymous said...

Så my flott du har laget. Lykke til med halsen fra din hemmelige venn